comanda apa plata la domiciliu

Vedetele comanda apa plata la domiciliu! Iata de ce sa o faci si tu!

Din dorinta de senzational, presa, fie ca vorbim despre cea audiovizuala, scrisa sau online, contribuie la creionarea unei imagini a vedetelor drept persoane inabordabile, infatuate si pe care nu le multumeste nimic. In unele cazuri izolate, lucrurile stau exact asa, insa majoritatea star-urilor autohtone sunt oameni simpli, care nu au uitat de unde au plecat si pastreaza obiceiuri mai mult sau mai putin banale, la fel ca noi toti. Spre exemplu, zeci de cantareti, actori, prezentatori si sportivi din Romania comanda apa plata la domiciliu, o deprindere pe care ar trebui sa o adopti si tu, intrucat beneficiile sunt nenumarate.

Astfel, Teo Trandafir, Daniel Buzdugan, Andreea Marin, Romica Tociu si Cornel Palade, Victor Slav, Adrian Mutu, Ionut Dolanescu, Pepe si Liviu Varciu sunt doar cateva dintre personalitatile din tara noastra care comanda apa plata la domiciliu, de la H2On.ro. Compania romaneasca livreaza, acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, o apa de calitate superioara, 100% microbiologic pura si netratata (intrucat legea interzice aceasta procedura pentru apa de izvor). Mai precis, vorbim despre bidoane de 19litri de apa marca proprie (premiata la nivel international – Superior Taste Award, acordat de International Taste Institute din Bruxelles, in 2019, 2020, 2021 si 2022, anul acesta cu mentiunea trei stele/punctaj maxim), dar si apa alcalina AQUAVIA (cu un pH de 9.4).

Iata, in continuare, avantajele de a comanda apa plata la domiciliu, de care vedetele sunt constiente si de care ar trebui sa te convingi si tu, pentru binele tau si al familiei tale:

1. Apa de calitate. In primul rand, asa cum spuneam deja, o comanda de apa plata la domiciliu iti va furniza acces la o apa de calitate, 100% benefica pentru organismul uman, spre deosebire de cea de la robinet, care nu poate fi neaparat descrisa drept potabila (aspectul, mirosul si gustul sau lasa mult de dorit). VIP-urile tin foarte mult la starea fizica a lor si a celor apropiati, iar tu ar trebui sa le urmezi exemplul!

2. Comoditate si simt practic. Hidratarea corespunzatoare, cu minimum doi litri de apa pe zi, este esentiala, insa asta nu inseamna si ca ar trebui sa depui foarte mult efort pentru a duce la indeplinire respectivul plan. Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa dai cateva click-uri, iar bidoanele vor ajunge la tine cat ai zice… “Mi-e sete”! Mai mult decat atat, vei scapa si de greutatea, la propriu si la figurat, a cumparaturilor, mai precis a PET-urilor sau sticlelor de apa de la supermarket.

3. Economii importante de timp si bani. Nu in ultimul rand, daca alegi varianta de a comanda apa plata la domiciliu, vei face economii importante de timp (asa cum ai vazut mai sus), dar si de bani. Astfel, pretul per litru al bidoanelor de la H2On.ro este de numai 1,21 lei (pentru marca proprie), respectiv 2,36 lei (pentru AQUAVIA). Desi poate parea greu de crezut, celebritatile din Romania si nu numai sunt, de multe ori, mai cumpatate cu banii decat oamenii obisnuiti, pentru ca au o educatie financiara superioara. Acestea fiind zise, iti uram hidratare placuta si te indemnam sa te indrepti catre interfon: a sosit deja prima ta comanda de bidoane pentru dozator!

Related Posts