Sisteme avantajoase de iluminare pentru piscine!

Piscina a fost intotdeauna unul dintre cele mai importante elemente in compozitia arhitecturala si decorativa a unui spatiu dat: resedinta privata, hotel sau club de agrement, printre alte locuri de alegere.

Si adevarul este ca, pe langa functia de decor, este in centrul atentiei in zilele in care faceti petreceri. In timpul zilei, soarele este responsabil pentru iluminarea locului, dar noaptea piscina este intunecata, plictisitoare daca nu este luminata corespunzator. Pentru a preveni acest lucru, iluminatul cu LED a pus capat acestui lucru.

Descoperiti principalele avantaje de a avea iluminat cu LED in piscina dvs. si faceti noptile in aer liber mai exuberante, vesele si festive. Iluminatul cu LED este tipul de iluminat cel mai ales de persoanele care doresc sa puna in evidenta un spatiu (cum ar fi locul unde sunt instalate piscine) si acest lucru nu se intampla intamplator.

Exista numeroase avantaje ale iluminatului cu LED pentru piscine care se aplica celor mai diverse situatii. Dintre cele mai importante, se remarca urmatoarele:

Consumul redus pe care il ofera acest tip de iluminat

Unul dintre cele mai mari avantaje ale folosirii iluminatului cu LED intr-o piscina este legat de consumul redus pe care il ofera acest tip de iluminat. Acest tip de iluminat consuma mai putina energie decat lampile obisnuite: lampa LED functioneaza, in medie, la 3,5 wati, in timp ce restul poate consuma aproximativ 50 de wati.

Acest tip de iluminat poate avea o valoare initiala mai mare decat alte lampi, dar pe termen mediu si lung ajunge sa compenseze si sa se reflecte in economii la factura de energie electrica.

Transforma complet frumusetea locului

Tehnologia LED folosita la iluminatul piscinei provoaca un efect vizual spectaculos si acest lucru imbunatateste foarte mult mediul in care este instalata piscina, facand-o mai atractiva si izbitoare. Exista doua tipuri de LED-uri: monocromatice si RGB (rosu – rosu; verde – verde si albastru – albastru).

LED-uri monocromatice

LED-urile monocromatice au doar doua culori: albastru si alb. Este un tip de iluminat LED utilizat pe scara larga pentru cei care doresc sa construiasca un mediu mai discret si mai clasic. Daca piscina ta are un strat intunecat, cum ar fi negru sau verde, acest tip de iluminare are un efect incredibil.

LED-uri RGB

LED-urile RGB, cunoscute si sub denumirea de LED-uri multicolore, sunt capabile sa realizeze nenumarate combinatii de culori si acestea vor face, fara indoiala, spatiul piscinei dvs. mai vesel si mai seducator. Culorile pot fi schimbate oricand si acest lucru va permite sa va personalizati petrecerile sau momentele distractive.

Durabilitatea luminilor LED

Luminile LED sunt lampi care sunt construite pentru a rezista. In timp ce un bec cu halogen obisnuit dureaza maxim aproximativ 25.000 de ore, becurile LED dureaza aproape de doua ori mai mult. Sistemele iluminare Piscine Service sunt optimizate pentru a rezista!

Practic, acestea asigura mii de ore de utilizare, ceea ce reduce nevoia de schimbare a echipamentului respectiv. In acest fel, economia de consum devine legata de o chestiune de sustenabilitate.

Siguranta acestui tip de iluminat

Iluminatul cu LED are un nivel mai ridicat de tehnologie si protectie si asta este sinonim cu siguranta pentru toata lumea. Lucrand cu o tensiune foarte scazuta, practic nu exista riscul ca o lampa LED sa sufere un scurtcircuit.

In plus, a avea o piscina luminata noaptea iti ofera mai multe conditii de siguranta pentru a va bucura de ea in acea perioada. Fundul si partile laterale ale piscinei sunt iluminate si, in acest fel, riscul de accidente este redus – ceea ce este o usurare pentru toate familiile.

Versatilitatea iluminatului cu LED

Pe langa avantajele mentionate mai sus, este de remarcat versatilitatea pe care o ofera acest tip de iluminat. Iluminatul cu LED-uri poate fi folosit in piscine de vinil, fibra sau zidarie. Pentru instalarea lui este necesar sa aveti un dispozitiv de adaptare usor de instalat.

Iluminatul cu LED este tipul de iluminat cel mai ales de cei care doresc sa puna in evidenta spatiul in care este instalata piscina. Deci putem evidentia putem evidentia urmatoarele avantaje majore:

Iluminarea cu LED-uri reprezinta un consum mai mic de energie, deoarece lampile cu LED-uri folosesc mai putina energie decat lampile obisnuite. Pe termen lung, aceste economii se reflecta in reducerea facturii la energie electrica.

Ofera frumusete locului intrucat, folosita in iluminarea piscinelor, tehnologia LED promoveaza un efect vizual atractiv si atragator, putand chiar sa se joace cu culorile cu LED-uri RGB (colorate) sau sa opteze pentru cele simple si monocromatice.

Sistemul LED garanteaza o durabilitate mai mare, deoarece aceste lampi rezista pana la de doua ori mai mult decat lampile cu halogen obisnuite. In acest fel, si tinand cont de faptul ca o lampa cu halogen poate dura pana la aproximativ 25 de mii de ore, un LED poate dura pana la 50 de mii de ore, evitand astfel regularitatea schimbarii lampii si sporind sustenabilitatea piscinei.

Acest tip de iluminat reprezinta o mai mare siguranta, intrucat nivelul de tehnologie si protectie investit in el este mai sigur. Iluminarea LED functioneaza la o tensiune foarte scazuta, ceea ce minimizeaza riscul scurtcircuitelor.

Versatilitatea sa este, de asemenea, un punct de remarcat, deoarece iluminarea cu LED-uri poate fi folosita in bazine de vinil, fibra sau zidarie.

Pentru a aduce si mai multa originalitate, dar si siguranta pe timp de noapte, gama de sisteme pentru iluminare Piscine Service ofera cele mai eficiente si bune solutii la un rapor pret imbatabil. Este absolut necesar un sistem de iluminare subacvatic pentru cei care doresc sa organizeze petreceri pe timp de seara in piscina lor, dar si pentru spa-urile care doresc sa ofera ceva unic clientilor sai.

 

Related Posts