Magazinul dedicat dispozitivelor

La inceput omul isi doreste un dispozitiv bun si atat. Vrea sa poata intra pe retelele de socializare, sa isi poata verifica e-mailul, sa initieze apeluri si sa raspunda la apeluri, sa trimita si sa primeasca mesaje si evident sa poata face poze frumoase cu ajutorul camerei. In cutia sa, telefonul este insotit de cartea tehnica, de o pereche de casti care se strica foarte repede fiindca sunt gratuite (intra in pretul telefonului) si de incarcator.

Mai tarziu, posesorul mobilului observa ca are nevoie de mai multe accesorii, sa se poata bucura in voie de tot ceea ce ii poate oferi dispozitivul sau.

Cea mai buna sursa de accesorii menite sa protejeze dispozitivele si sa le optimizeze functiile este: Tozmobile.ro accesorii GSM: Huse, Folii, Incarcatoare, Cabluri, Huse Tablete, Suporturi, Audio, Camere de actiune, Bratari fitness, Smartwatch.

Husa pentru telefon, pentru tableta sau pentru laptop nu este sub nicio forma un lux sau un moft, ci o necesitate.

In geanta, telefonul poate sta langa corpuri ascutite sau dure care ii pot zgaria suprafata, daca liseste husa. Pe masa dispozitivul pretentios si fragil se afla de asemenea in pericol. Se poate rastura un corp mai greu din viteza peste el, poate vibra si daca este asezat pe marginea piesei de mobilier din cauza miscarilor ajunge pe gresie sau pe parchet. Zgomotul da fiori celui care abia si-a cumparat telefonul si poate mai are inca rate de achitat la el. O doza de suc care se varsa va trimite telefonul la reparat in cazul cel mai fericit si il va scoate complet din uz in situatia cea mai grava.

Un telefon costat cel putin 700 de lei sau 2500 de lei, iar o carcasa poate costa incepand de la 15 lei, pana la 200 de lei. Din neglijenta, oamenii pot suferi pierderi atat de mari!

Acum este asa de simplu sa cumpere cineva accesoriile necesare pentru dispozitivele din dotare! Mai intai, persoanele interesate intra pe website-ul magazinului si analizeaza atent produsele. Fiecare are alaturi o fisa tehnica de prezentare in care informatiile sunt formulate pe inteles. Pretul este de asemenea afisat transparent. Printr-o miscare simpla, produsele dorite sunt asezate in cosul electronic, iar comanda este finalizata, indicandu-se adresa de livrare. La primirea coletului, cumparatorul are voie sa il deschida si sa verifice produsele. Plata se face online cu cardul sau la livrare, cash.

Dar ce accesorii isi comanda cei care au mari asteptari de la mobilele si laptopurile lor?

  1. Carduri de memorie. Niciodata un dispozitiv nu are memorie de ajuns, fiindca ea este aproape plina cu mesaje, cu documente si poze. Agenda este si ea ticsita cu numere de telefon, plus ca in memoria dispozitivului unii scriu si datele de nastere ale celor dragi si datele de pe cardurile bancare (mare greseala!) Cu ajutorul cardurilor de memorie capacitatea de stocare a unui dispozitiv se poate extinde.
  2. Tastatura compatibila cu orice dispozitiv. Uneori o persoana scrie greu mesaje pe telefonul mobil fiindca are degetele mai groase sau nu vede bine caracterele. O tastatura i-s fi de folos dupa cum i-ar fi utila si celui caruia i s-au sters literele de pe tastatura laptopului sau a computerului si nu are timp sa il duca la reparat.
  3. Bateria externa care poate incarca simultan trei dispozitive si poate incarca de mai multe ori dispozitivele se afla in stocul magazinului prezentat mai sus.

O avarie la electricitate si telefonul este asigurat cand nu mai are baterie, fiindca poate fi reincarcat. De pe el poate fi dat apelul la deranjamente ca interventia sa fie mai rapida. Se afla omul intr-o zona care nu este racordata la electricitate? Nu ii este teama ca telefonul s-ar putea descarca pentru ca bateria externa il poate incarca de mai multe ori, fara sa il scurtcircuiteze sau sa ii afecteze buna functionare.

  1. Casca de unica folosinta poate fi inlocuita de una de cea mai buna calitate de pe site-ul magazinului. Este posibil ca posesorul telefonului sa isi doreasca sa asculte muzica in metrou, dar fara sa ii deranjeze pe cei din jur. Casca il va ajuta sa se bucure de momentul calatoriei. Poate discuta cu cineva aprins si nu doreste ca persoanele de fata sa auda replicile interlocutorului, iar el stie sa mascheze tema conversatiei prin raspunsuri monosilabice sau interjectii.
  2. Nu in ultimul rand, folia de protectie sau o carcasa rezistenta poate face diferenta intre un telefon ce pare ca nou si unul cu ecranul zgariat si plin de pete sau de amprente digitale.

Carcasa este cea care il fereste de umezeala, de socuri, de temperaturi extreme. Ea atenueaza impactul telefonului care cade de la inaltimea mesei sau a mainii pe gresie.

Pe site sunt disponibile fel si fel de cabluri de transfer date care imbunatatesc functionarea dispozitivelor si asigura tranzactia de date dintre ele.

O intreaga inginerie in sensul excelent al cuvantului se poate dezvolta cu ajutorul dispozitivelor, daca se aleg accesoriile potrivite.

Iubitorii dispozitivelor pot intra pe site sa aleaga acum huse de protectie si carcase pentru ele, mai ales ca multe dintre produse sunt la reducere.

Accesoriile pentru telefoane pot fi si cadouri utile pentru cei dragi. Persoanele care tin enorm la telefoanele lor vor fi incantate sa primeasca huse tip portofel sau carte pentru ele sau casti performante.

Un mouse wireless poate actiona asupra dispozitivului de la 10-15 metri distanta si este compatibil cu mai multe dispozitive. Multe dintre produsele care pot fi cumparate din magazinul prezentat mai sus sunt miraculoase, dar ceasurile inteligente si bratarile fitnes au capacitatea de a informa si de a monitoriza sanatatea celui care le poarta.

Related Posts