Sfaturi de carieră despre cum să scrieți un CV eficient pentru toate industriile

Un CV este foarte important deoarece va oferi prima impresie angajatorilor la momentul depunerii cererii de angajare. Există o mulțime de profesioniști cu experiență cărora le este greu să scrie un CV pentru orice nou rol. Fiecare industrie necesită un CV care nu este mult diferit de celălalt, haideți să scriem un CV cu următorul set de reguli ca sfat de carieră:

Nu vă reparați fotografia decât dacă și până când este necesar

Evidențiați punctele importante și cele mai relevante

Proiectați-vă CV-ul în mod unic pentru fiecare rol

Trebuie să vă corectați CV-ul și să remediați toate greșelile.

1) Digital:

Trebuie să vă evidențiați realizările dacă aplicați pentru un loc de muncă într-o industrie digitală. Este posibil să urmăriți, să analizați și să măsurați rezultatele dvs. și, prin urmare, să vă evidențiați toate realizările în numere ca dovadă. De exemplu: Rata de conversie a site-ului meu a fost crescută cu 14% și astfel a generat un venit de aproximativ 50.000 Rs în ultimele patru luni. Păstrați structura foarte simplă și atrăgătoare.

2) Marketing:

Urmați acest sfat de carieră pentru a vă concentra asupra realizărilor și rolurilor dvs. anterioare. După ce ai menționat experiența ta de lucru, notează-ți profilul personal. Menționați diferite realizări în ceea ce privește anumite roluri și, de asemenea, specificați munca dvs., cum ar fi campaniile, implementarea noilor instrumente etc. Trebuie să vă promovați ca candidat de marketing pentru a fi angajat.

3) Finanțe:

Condiția prealabilă pentru aceasta este o calificare aferentă și un rezumat obiectiv pentru a menționa experiența și calificarea în CV-ul dvs. Un alt sfat de carieră este să menționați pe scurt despre experiența dumneavoastră anterioară de muncă în diverse domenii. Susține-ți abilitățile și realizările cu exemple din trecut. De asemenea, trebuie să aveți bune abilități de comunicare și să explicați toți termenii tehnici într-o engleză simplă.

4) Tehnologie:

Este foarte important să țintăm impactul organizațional atunci când aplicați pentru un rol bazat pe tehnologie. De exemplu, trebuie să menționați suma de profit pe care compania a generat-o datorită ajutorului dumneavoastră. Trebuie să menționați câteva jargonuri tehnice, astfel încât să vă dezvăluie cunoștințele tehnice.

5) Achiziții și lanț de aprovizionare:

Dacă scrieți un CV pentru jobul de achiziții sau lanțul de aprovizionare, atunci trebuie să menționați despre operațiunile anterioare. De asemenea, trebuie să menționați obiectivele pe care le-ați atins în cifre.

6) Vânzări:

Există o mulțime de industrii în care au loc vânzări. Necesită vânzări bune și realizări educaționale. Trebuie să menționați vânzările în cifre. Ce ai vandut? cât costă?

 

Related Posts