Cuvinte despre schimbarea vieții

Schimbarea în viață aduce cele mai multe provocări cu care ne confruntăm ca oameni, deoarece ne opunem schimbării. Mă întreb cum ar fi viața dacă nimic nu s-ar schimba! Îmi oferă imaginea unei fotografii înghețate în timp, rămâne pentru totdeauna ceea ce este. Ei bine, nu cred că ar fi interesant sub nicio formă sau formă și când îmi imaginez asta, sunt foarte recunoscător pentru labirintul, complexitățile și experiențele pe care viața mi le aduce în cale.

Când ne dăm înapoi și observăm viața, putem observa că nimic nu rămâne nemișcat sau la fel. Un an este marcat de anotimpuri și fiecare dintre ele nu este niciodată la fel. Ca oameni, suntem marcați de reperele noastre de creștere, la fel ca animalele, plantele, aerul, apa și mediul nostru.
Nu există nimic care să rămână același în toate circumstanțele.

Suntem creaturi de obișnuință și găsim confort în a rămâne familiari. În adâncul nostru, deseori devenim neliniştiţi, simţind şi dorind ceva nou diferit de obişnuitul nostru. Inconștient față de propriile noastre comportamente, în loc să mergem adânc și să aflăm ce necesită acea dorință. Am găsit modalități de a-l închide, ieșind și simțind acel vid cumpărând lucruri noi care ne oferă satisfacție temporară. Când acea stare temporară dispare, mergem să luăm altceva și repetăm ​​acest lucru întrebându-ne de ce am devenit nesățioși, înecându-ne în lucrurile pe care le-am adunat, dar simțind totuși dorința de ceva mai mult.

Acest lucru în sine ne ține în zonele de confort și uităm temporar acel sentiment sâcâitor care necesită schimbare în viață. Așadar, dorința sufletelor noastre nu este cu adevărat abordată, deoarece am creat înlocuitori pentru dorința de schimbare în viață.

Cum ne ridicăm deasupra acestui lucru, vă puteți întreba? Îmi face o mare plăcere să învăț de la natură. Păsările călătoresc pe tot globul în anotimpuri, de multe ori au înțelepciunea de a ști când vor avea loc dezastrele naturale și își planifică în avans și se deplasează înainte de a avea loc. Dar, ca oameni, suntem blocați, nici măcar nu suntem conștienți de pericolele pe care natura le-a detectat de mult timp și pentru care se pregătește. Ne lăsăm să suferim inconștient pentru că nu suntem conștienți de necesitatea schimbărilor frecvente în viață. Rămânem blocați în asta în timp ce ne învinuim unii pe alții și nu ne asumăm responsabilitatea pentru propria noastră ignoranță în această chestiune.

Există o nevoie foarte mare de schimbare în viață și trebuie să ne asumăm responsabilitatea personală și să ne conectăm profund în noi înșine pentru a afla cum trebuie să implementăm acea schimbare de la nivel personal la nivel colectiv. Am fost loviți puternic de pandemii, dezastre naturale, incendii, furtuni și cutremure și totuși încă nu putem înțelege că poate trebuie să facem ceva diferit, ceea ce facem acum.

Mulți oameni poartă pălăria agenților de schimbare și este timpul să acordăm atenție apelului naturii de a fi în armonie în noi înșine și în mediul nostru. Acesta ar fi începutul recunoașterii și acceptării nevoii de schimbare în viață. Nu suntem o fotografie înghețată în timp. Putem îmbrățișa această nouă realitate și începem să ne schimbăm în moduri de care nu am știut niciodată că suntem capabili. Într-adevăr, mingea este în terenul nostru și ce să facem cu ea este atât o decizie individuală, cât și colectivă.

Martina Nyamainashe este un antrenor de viață transformațional, care îi ajută pe indivizi să dezvăluie cine ești tu la bază, să renunțe la vechile tale povești personale și identitățile false. Permițându-vă să vă vindecați și să renunțați la vechile bagaje și să începeți să creați relații și afaceri sau cariere care sunt în concordanță cu serviciul dvs. intenționat.

„Sarcina mea te duce înapoi la tine”

Așa că poți să crezi și să-ți trăiești adevărul. Cheia pentru a ne trăi adevărul este alinierea și sincronicitatea IUBIRII noastre surse. Atunci ne putem îmbrățișa adevăratele noastre identități și valoarea de sine, astfel încât să putem depăși FRICA, rădăcina tuturor problemelor de inferioritate și superioritate.

 

Related Posts