Cum să vă faceți interacțiunile zilnice mai puțin stresante

Cum să vă faceți interacțiunile zilnice mai puțin stresante. Cum îți poți face interacțiunile cu ceilalți mai puțin stresante? Notează de câte ori sentimentul tău emoțional de bunăstare a fost perturbat și te-ai simțit suficient de stresat pentru a avea o izbucnire în timpul zilei. A fost în timpul unei conversații sau în timpul unei întâlniri? A fost cu familia, colegii de muncă sau străinii? Începeți prin a afla raportul sau procentul dvs. de perturbare emoțională.

De câte ori din 10 întâlniri sau interacțiuni au fost atât de supărate încât a afectat următoarea activitate pe care a trebuit să o faci? Dacă aveți 20 de interacțiuni și sunteți supărat emoțional semnificativ, de 2 ori, atunci raportul dvs. de perturbare a fost de 1 la 10 sau 10%. Dacă raportul sau procentul dvs. de întrerupere este de 5 din 10 sau 50%, atunci aveți multe de lucrat. Cum poți face asta?

Obțineți un jurnal sau un caiet de viață fără stres și notați acele întâlniri care v-au perturbat emoțional.. Dacă nu aveți o modalitate de a vă evalua în mod regulat progresul pe parcursul călătoriei dvs. de gestionare a stresului, nu veți avea un succes durabil. Cum îți poți spune mini-obiectivele zilnice dacă nu le evaluezi? Aveți în mod regulat gândurile și conversațiile care vă vor ajuta să eliminați stresul? Reduceți sau eliminați acele situații care vă predispun la întâlniri stresante pe baza personalității sau a profilului dvs. de busolă? Eviți stresul din relațiile și conversațiile tale? Cum poți face asta?

Planifică din timp și formează-ți obiceiul de a asculta cu intensitate, astfel încât să poți da seama când ești insultat sau lipsit de respect. Stabilește dacă vei răspunde, lasă-l să treacă sau atacă. În mod obișnuit, nu recomand să ataci, pentru că tu ataci, celălalt este cel mai probabil să răspundă atacând și ea. Acest lucru duce la mai multe frustrări conversaționale și furie.

În loc să năvăliți, învață să faci ajustări strategice în conversațiile tale. Ai răbdare cu tine însuți. Fii pregătit să înveți din propriile greșeli sau de la critici. Amintiți-vă că explicațiile nu explică nimic. Nu presupune că atunci când le explici altora, ei ar înțelege. De cele mai multe ori nu vor.

Faceți o listă cu activitățile pe care le considerați realiste, care vă vor ajuta să reduceți stresul din conversațiile și interacțiunile zilnice. Trebuie să vă respectați planul și să îndepliniți sarcinile de pe listă una după alta. Dacă faci asta zi de zi, săptămână după săptămână, îți vei forma obiceiuri care te vor ajuta să câștigi o mai bună capacitate de a gestiona atât întreruperile emoționale așteptate, cât și neașteptate și întâlnirile stresante, fără a le pierde!

 

Related Posts