Sanatatea pe primul plan

Cand oamenii isi fac urari unii altora la ceas de sarbatoare, pun sanatatea pe primul plan. De ce isi doresc ei reciproc sa fie sanatosi? Fiindca omul se poate bucura de intreaga sa munca numai daca este sanatos si risipeste ceea ce a reusit sa stranga foarte repede, daca este bolnav.

O cutie de pastile costa 70 de lei, analizele cateva sute de lei, consultatiile cele mai simple 150 de lei. Un bolnav are nevoie de atat de multe consultatii, analize, medicamente si interventii. Deplasarile de la domiciliu la medicul de familie pentru trimitere, apoi la medicul curat costa.

Cu toate acestea, cand are bani, omul nu sta pe ganduri: alege fara rezerve sanatatea. Este mai rau cand banii se termina si nu se mai pot castiga altii, iar persoana in cauza nu a fost prevazatoare la timpul potrivit!

Exista un moment al deciziei corecte care poate scapa pe oricine de experiente dureroase. Cu siguranta ca oamenii care se imprumuta sa isi ingrijeasca sanatatea, sa achite spitalizarea au auzit candva de asigurari de sanatate, dar au considerat ca ei nu se vor imbolnavi niciodata.

Pe piata din Romania exista multi brokeri de asigurari, iar alegerea celor mai buni se face dupa urmatoarele criterii:

-numarul partenerilor si mai ales renumele acestora. Este important ca firmele care mediaza asigurari sa aiba in spate finantatori puternici si onesti care au grija de banii clientilor si care respecta toate prevederile contractuale;

-numarul mare de clienti si experienta acumulata;

-disponibilitatea de simplificare a birocratiei si accesul facil la produse si la informatii referitoare la acestea.

Exista site-uri care contin informatii complete despre asigurari si care ofera clientului satisfactia de a-si configura singur asigurarea care il intereseaza completand formularul, bifand tipul de asigurare si achitand online costul acesteia. Totul se face in conditii de maxima securitate. Miile de clienti stiu acest lucru si nu se tem sa completeze formularul cu datele personale sau sa efectueze plati online cu cardul.

Vizitatorul site-ului care se afla in cautarea unei asigurari de sanatate avantajoase nu mai are nevoie de explicatii in plus, daca are rabdarea sa citeasca atent explicatiile despre asigurarile de sanatate pe care si le poate configura. Mai intai, el afla motivele pentru care preturile asigurarilor variaza de la o persoana la alta. Tarifele difera in functie de:

  1. Ocupatia si mediul de lucru al celui care doreste asigurarea. Un mediu toxic, periculos inseamna cresterea probabilitatii de imbolnavire si asigurarea va costa mai mult decat a persoanelor care lucreaza in conditii decente si linistite de lucru. Un profesor sau un avocat nu este la fel de expus ca un miner, un alpinist utilitar sau ca un sofer.
  2. Varsta persoanei care isi configureaza asigurarea facultativa de sanatate. Un tanar de 20 de ani este in linii mari sanatos, in timp ce la 40-50 de ani sansa imbolnavirii crește. Progresiv cu cresterea amenintarii creste si pretul asigurarii de sanatate.
  3. Starea de sanatate a celui care configureaza asigurarea. Daca acesta a mai avut internari si sufera de o boala cronica, costurile asigurarii vor fi mai mari.

Cu toate acestea, pretul asigurarii nu este unul astronomic si el se achita esalonat, in cazul in care situatia financiara nu permite achitarea integrala.

Asigurarea de sanatate poate fi achitata: luna de luna, suma fiind modica. Oricine se poate lipsi de 50 de lei sau de 80 de lei pentru un scop nobil. Acesti bani se cheltuiesc la o iesire in oras in mall, cu amicii sau cu familia.

Suma poate fi achitata si trimestrial, semestrial sau anual. Este posibil ca vara cineva sa obtina venituri foarte mari, iar iarna sa traiasca din ceea ce a reusit sa stranga. El isi poate face o asigurare facultativa de sanatate pe care sa o achite integral si in acest mod sa scape de grija.

Se gaseste o solutie pentru fiecare client care isi doreste o asemenea asigurare, dupa cum se poate vedea. Astfel de furnizori de produse si servicii care empatizeaza financiar cu clientii merita toata pretuirea din lume.

Doritorilor de asigurari de sanatate li se pun la dispozitie informatii complete despre serviciile incluse in fiecare tip de asigurare din cele trei disponibile.

Asigurarea totala preia toate grijile asiguratului in caz de imbolnavire. Posesorul ei poate fi consultat gratuit de cate ori are nevoie de acest lucru, tratamentele i se fac tot gratuit, spitalizarea decurgand in aceleasi conditii.

Asigurarea cu acoperire totala este excelenta in cazul tinerelor casatorite de curand care isi doresc un copil, fiindca pe baza ei beneficiaza de monitorizarea sarcinii si de asistenta la nastere. Indiferent de boala, asiguratul este ingrijit atent in clinicile din tara sau din afara ei. Daca se impune deplasarea in Turcia sau intr-o tara situata in spatiul UE, insotitorul se poate caza linistit la hotel, fiindca toate cheltuielile sunt decontate tot de asigurare.

O asigurare facultativa de sanatate cu acoperire totala inseamna aparare eficienta in fata bolii. Este ca si cum posesorul ei si-a facut un buncar in care atacurile din afara nu pot patrunde.

Exista si asigurari de sanatate cu acoperire partiala. Una se face pentru asigurarea ingrijirii in cazul unor boli de natura canceroasa, alta acopera numai spitalizarea. Fiecare persoana are la dispozitie asigurarea de sanatate care il face increzator indiferent de ceea ce ii rezerva viitorul.

Simplificarea birocratiei, accesul la configurarea asigurarii dorite si la informatiile despre oportunitatile pe care le ofera fiecare tip de asigurare au sporit numarul romanilor prevazatori care aleg sa se stie la adapost pentru situatiile neprevazute pe care le aduce viitorul.

Related Posts