Cum să scapi de stres?

Deși, stresul, stânga, necontrolat și fără nicio încercare de a aborda eficient, proactiv, riscul, un set debilitant de experiențe și viață, puțini oameni par să acorde, aproape, la fel de multă atenție, acestui lucru, pe cât probabil ei, ar trebui să! Există o varietate de tehnici de gestionare a stresului etc., s-ar putea folosi atât abordări comportamentale prescrise, cât și de bun simț, dar acest articol va încerca să se conformeze cărții mele, Alternative naturale pentru ameliorarea stresului și să discute doar despre acelea. , care nu sunt legate de droguri, posibilități și/sau abordări. După peste patru decenii de implicare personală, în multe activități, legate de acest concept, de la a fi director cu o companie de produse naturiste, până la a oferi în jur de o mie, dezvoltare personală/ auto-ajutor, seminarii/ programe, acest articol va încerca să , pe scurt, luați în considerare, examinați, revizuiți și discutați, folosind abordarea mnemonică, ce înseamnă și reprezintă aceasta și de ce contează.

1. Raționament/ raționament; realist; dreapta: Dacă/când, cineva continuă, confortabil, în interiorul propriului sine, minimizează stresurile nedorite etc! Concentrați-vă pe a face ceea ce este corect, în loc de cel mai ușor și/sau, mai convenabil! Oferă-ți, în mod obiectiv și introspectiv, un control adevărat, de la gât în ​​sus, și examinează-ți raționamentul și rațiunea și ceea ce o determină! Deși, a proceda, cu o atitudine pozitivă, poate – face, este necesar, și productiv, este esențial să eviți, procedând astfel, purtarea de ochelari de culoare trandafir!

2. Examinați/eforturile/accentuarea: Examinați cu atenție dacă eforturile dvs. personale și accentul, direct, se aliniază, cu, oferindu-vă, cea mai mare liniște sufletească și pregătire personală pentru obstacolele vieții! Cei care percep un obstacol, ca pe o provocare, de depășit, de obicei, se bucură, mult mai puțin – distructiv, stresează, decât cei, al căror accent, și concentrare, este perceperea, problemele! Cum prioritizați și cum vă plasați eforturile?

3. Ascultă; învăța; place/ iubește: Ascultă-ți vocea interioară și învață, cel mai bun curs, pe care să-l urmezi! Identificați, cu exactitate, ce vă place cu adevărat / vă bucurați etc. și care ar putea fi adevăratele voastre iubiri și de ce!

4. Integritate; idei; idealuri; perspective; interese: Veți continua, prin viață, cu cel mai mare grad de integritate personală, absolută? Cum se aliniază idealurile tale personale și cum susțin ideile tale, care îți oferă perspective personale, care te ajută să te asiguri – la adevăratele tale interese?

5. Excelență; rezistență; așteptări: sunteți dispus să cereți cel mai mare grad de excelență autentică, în loc să vă mulțumiți cu binele – suficient? Aveți rezistența pentru a realiza ceea ce mulți alții nu vor reuși, din cauza lipsei de persistență necesară și a credinței în sine? Sunteți așteptări, realiste și de ajutor, pentru a vă oferi o modalitate mai bună de a aborda și de a gestiona stresurile și tensiunile potențiale, nedorite?

6. Faceți față faptelor; viitor; libertate; mobila; fructificare: Fii sincer, cu tine însuți, astfel încât să poți, în mod obiectiv, proactiv, să înfrunți faptele și să te concentrezi pe viitorul tău cel mai bun – posibil! Dacă, căutați, un grad de libertate, de a fi controlat de fricile voastre, atunci trebuie, să continuați, să furnizați cel mai bun – calea, înainte și să o duceți la bun sfârșit!

Dacă cauți, semnificativ, personal, ELIMINAREA stresului, trebuie să realizezi că depinde de tine! Îți vei face partea, în realizarea acestui lucru?

 

Related Posts