Un angajator model

In relatiile de munca onestitatea angajatorului este decisiva. Angajatorul model stie sa aprecieze volumul de munca depus de salariatii sai si calitatea muncii acestora si se pozitioneaza alaturi de acestia,  cand au de rezolvat o problema importanta, respectandu-le intimitatea.

Persoanele care doresc sa se angajeze se intereseaza din timp inainte de prezentarea la interviul de angajare despre:

-renumele firmei/companiei. Este esential sa fie una puternica pentru ca in acest mod locul de munca va fi sigur si pentru o perioada indelungata. Daca firma sau compania este vulnerabila este posibil sa se aplice principiul: „Ultimul venit, primul plecat in caz de restructurare.”

Studio chat Bucuresti este numarul 1 in lume in acest domeniu interesant de activitate, prin urmare se exclude cea mai mica suspiciune in ceea ce priveste incetarea activitatii acestei puteri mondiale aflate in continua dezvoltare.

Persoanele care doresc sa se angajeze au libertatea deplina sa discute cu salariatele acestui angajator, sa se convinga de generozitatea sa. In plus, exista date si articole postate in mediul online care demonstreaza ca este greu de gasit un alt angajat in Romania la fel de bun ca acesta.

Aplicantii la un loc de munca in acest studio nu vor regreta niciodata si in plus, nu vor fi obligati sa lucreze la al doilea angajator pentru a-si rotunji veniturile: un salariu lunar de 10 000 de lei ca incepator este suficient. Acest salariu ajunge unei familii alcatuite din doi-trei membri, iar pentru o persoana ar fi un venit suficient pentru a se face investitii mari si economii.

Tinerii care vin in sistem sunt primiti cu entuziasm si cu o prima de 500 de dolari, fiindca angajatorul stie ce inseamna sa astepte cineva pana la primul salariu. Reprezinta o mana de ajutor care fidelizeaza mana de lucru cei 2000 de lei dati in avans salariatului. Din banii acestia isi poate achita o chirie si se poate hrani pana la primul salariu.

Daca o persoana care s-a angajat de curand recomanda un alt salariat bun care decide sa se angajeze, primeste de asemenea, 500 de dolari. La salariul de 10 000 de lei se adauga practic 1000 de dolari sau mai multi, daca recomandarile sunt numeroase.

Exista motivatie pentru a castiga mult mai mult de 10 000 de lei si pentru depasirea limitelor la locul de munca. Salariatele pot primi pana la 70 % din incasari, in plus, au dreptul sa participe la competitia anuala care are premii generoase. Multe dintre ele sunt bunuri de folosinta indelungata pentru care un salariat lucreaza viata intreaga sau o familie cu mai multe salarii zeci de ani.

Cine nu si-ar dori sa se califice pentru competitia al carei premiu mare este un apartament situat intr-o zona rezidentiala, mobilat si finisat de lux, prevazut cu loc de parcare, cu centrala proprie si incalzire prin pardoseala?

Un asemenea premiu scuteste norocosul castigator de rate pe cel putin 10 ani.

Premiul al doilea, ani la rand a fost o masina de lux care reprezinta de asemenea o valoare. Angajatele care se claseaza pe locurile urmatoare ale clasamentului pot castiga excursii exotice in strainatate sau vouchere de cumparaturi de la magazinele exclusiviste de la care cumpara toate vedetele.

Frumusetea salariatelor reprezinta prioritatea angajatorului care investeste in ea. Datorita lui la studio exista o echipa de stilisti care se ocupa de imaginea fiecarui model. Produsele cosmetice de calitate sunt la discretie. Fetele sunt initiate sa aiba grija de imaginea lor. Daca sunt receptive este etapa in care invata sa se machieze singure, sa se imbrace foarte elegant si sa se mentina in forma.

Daca alti angajatori incearca sa faca salariatul dependent de firma si sa nu ii ofere timpul necesar pentru a-si continua studiile sau alte cursuri de calificare, aici turele se lucru se pot alege in functie de orarul de la facultate sau de programarea orelor de la scoala de soferi.

Ca fetele care nu castiga marele premiu sa nu fie suparate, angajatorul le ajuta si pe ele sa cumpere apartamente direct de la dezvoltator la un pret foarte bun, evident, in rate.

Cele care isi doresc masina sau au nevoie imperioasa de masina sunt ajutate sa isi cumpere bolidul dorit in leasing.

Cele mai intime dorinte ale fetelor devin realitate datorita angajatorului care se implica pentru salariatele sale.

Angajatorul garanteaza operatii estetice reusite pentru salariatele care isi doresc acest lucru la cele mai performante clinici cu plata in rate.

De sarbatori se organizeaza petreceri de vis la locul de munca, iar atmosfera este de vis. Fetele lucreaza in camere de lux, mobilate modern si confortabil si dotate cu bai personale. Camerele pot fi personalizate, in plus, conditiile echivaleaza cu cele oferite de un hotel de cinci-sase stele.

Exista insa si posibilitatea ca salariatele sa lucreze de acasa, daca doresc acest lucru. Nu exista un loc de munca in tara care sa ofere atata libertate ca locul de munca de la acest studio.

Persoanele care se prezinta la interviu sunt acceptate, indiferent de studiile pe care le au si de lipsa experientei in domeniu. Nu se cere nimic altceva decat  atitudinea de invingatoare a celei care va fi angajata.

Angajatorul garanteaza confidentialitatea datelor angajatelor sale, precum si oferirea de informatii referitoare la munca acestora. La locul de munca fetele se bucura de confort sporit si de securitate, precum si de aprecierea colegelor si a angajatorilor. Aprecierea se concretizeaza in suportul moral si material pe care il primesc fetele si in timpul scurt in care acestea reusesc sa se realizeze pe deplin.

 

Related Posts