Ofertele si serviciile ISO9001.ro pentru obtinerea unei certificari

Ca si multe alte aspecte, decizia de a obtine o certificare ISO pentru o firma este una care nu poate aduce decat avantaje, atat pe termen lung cat si pe termen scurt si va ajuta la dezvoltarea oricarei afaceri ce detine, una sau mai multe astfel de certificari. Si, desi investitiile initiale in vederea atingerii cerintelor fiecarui standard in parte pot fi ceva mai mari, cheltuielile sunt recuperate in timp si transformate chiar in profit.

O certificare ISO poate fi obtinuta de la una dintre multele firme, numite organisme de certificare, existente in prezent in tara noastra, precum cei de la ISO9001.ro. De la una la alta, putem obtine una sau mai multe certificari si desigur, la anuimte preturi. Acestea sunt la baza oferite de catre Organizatia Internationala de Standardizare asa ca, o data ce un organism de certificare a oferit unei firme un astfel de standard, acesta va fi inregistrat si in arhivele organizatiei internationale. Organismele de certificare au luat nastere din dorinta a din ce in ce mai multe companii sa obtina aceste aspecte, ele fiind de asemenea cerute si de unii clienti sau de catre institutiile de stat care pot realiza licitatii publice. Si, pentru ca vorbim de peste 150 de tari din intreaga lume si firme din mai toate domeniile de activitate, ar fi cu adevarat dificil, chiar imposibil, pentru o singura organizatie sa se ocupa de eliberarea tuturor certificarilor daca nu ar dispune si de sucursale sau parteneri in fiecare din aceste tari in parte.

Standardele de certificare contribuie la mentinerea relevantei produselor si serviciilor noastre. Atunci cand standardele se schimba, ne adaptam si noi noilor schimbari. Cand lucram cu clienti noi, le trimitem detaliile noastre de certificare ale companiei, pentru a avea garantia ca standardele ISO vor fi indeplinite. Exista firme care produc doar pentru alte firme sau si pentru alte firme si pentru consumatorii finali si astfel, cei cu care colaboram ne pot impune anumite conditii, prin care sa se asigure ca oferim calitate, siguranta in productie sau la nivel de date si informatii clasificate.

Cei ce apeleaza la siteul ISO 9001 au garantia promptitudinii, a calitatii si preturi foarte mici. Exista multe situatii si multe organisme de certificare in cadrul carora dureaza destul de mult sa obtinem certificatul ISO dorit precum si cele care percep sume mai mari decat ar fi normal. Ei sunt specializati in certificarea sistemelor de management de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, securitatea informatiei, siguranta alimentului, reprezentate de standardele in vigoare ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO/IEC 27001:2013, ISO 22000:2018.

Cel mai cunoscut dintre acestea, standardul ISO 9001 impune companiei noastre ss defineascs si ss urmeze un sistem de management al calitstii care este adecvat si eficient, dar si ss identifice aspectele care pot fi imbunststite si ss ia mssuri in aceste directii, atunci cand este posibil. Atunci csnd competitia din aria de activitate devine tot mai intenss, ISO 9001 confirms cs ne putem atinge in mod consecvent toate obiectivele stabilite. Certificarea minimizeazs riscurile clientilor nostri de a achizitiona un produs slab calitativ.

Printre numeroasele beneficii pe care standardul ISO9001 le aduce, cele mai importante am putea spune ca sunt urmatoarele:

 • Cresterea nivelului de satisfactie al clientilor
 • Respectarea cerintelor pe care le solicits anumiti clienti
 • Obtinerea increderii partenerilor de pe piats
 • Diferentierea de produsele concurente
 • Gssirea unor noi oportunitsti de dezvoltare
 • Adsugarea unui plus de valoare pentru companie
 • Atestarea calitstii actului managerial si progresul permanent al organizatiei
 • Increderea tertilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor

Pentru ca din ce in ce mai mult, realizam actiuni de comunicare, comert, tranzactii si schimb de informatii in mediul online, foarte importanta a devenit si siguranta informatinala, adusa de standardul ISO 27001. In cadrul acesteia, cele mai importante beneficii pe care le aduce sunt urmatoarele:

 • Dezvoltarea unei culturi a sigurantei
 • Reducerea si gestionarea expunerii la factorii de risc ce ameninta securitatea informatiilor
 • Protejarea datelor si informatiilor organizatiei
 • Sporirea increderii din partea angajatilor, clientilor si altor parti interesate
 • Imbunatatirea imaginii companiei, datorita interesului fata de siguranta informatiilor
 • Avantaj in fata concurentei
 • Clienti mai multumiti, care apeleaza in continuare la serviciile companiei

Revenind la certificarea 9001, un factor cheie care ii determina pe multi sa o obtina este posibilitatea de a lua parte la licitatii publice. Fie ca sunt realizate de catre stat sau de catre alte entitati, exista anuamite conditii prin care o firma sa fie eligibila la a participa si a putea fi luata in considerare ca si contractor principal. Iar pentru ca uneori este nevoie de rapiditate, a apela la cei de la ISO9001.ro este solutia cea mai buna pe care o firma o poate alege.

Prin cei 11 an de activitate, peste 2500 de clienti si peste 3500 de certificari ISO eliberate, nu mai este nevoie de alte argumente care sa ne ajute sa ne dam seama daca avem de-a face cu un organism de certificare bun sau nu. Din portofoliul lor fac parte nume mari din industria romaneasca, in numeroase domenii de activitate precum si foarte multe testimoniale ale clentilor multumiti de serviciile primite.

Simplu si rapid, prin doar cativa pasi si un timp relativ scurt de asteptare, alaturi de un minim de implicare din partea clientului reprezinta solutiile perfecte in obtinerea unuia sau mai multe certificate ISO prin care o companie sa ruseasca sa devina mai buna in orice privinta.

Related Posts