Lumini solare de exterior pentru stâlp

În fața ta sau chiar în curtea ta din spate, vrei să te asiguri că există suficientă lumină pentru ca tu, prietenii tăi și copiii tăi să poți vedea ce fac ei după ce s-a lăsat noaptea. Există multe tipuri diferite de corpuri de iluminat pe care le puteți utiliza și fiecare este diferită în modul în care arată și funcționează. Unul pe care ne place cel mai mult sunt luminile solare de exterior pentru stâlp.

Acestea arată ca un felinar de modă veche. Sunt înalte și proiectate cu corpuri de iluminat conectate sau multiple atașate la un singur stâlp. Acestea sunt grozave pentru a vă lumina curtea și pentru a o decora în același timp. Majoritatea acestora sunt proiectate cu o bază în formă de jardinieră în partea de jos, pentru a nu fi nevoit să săpați o groapă în curte și pentru a o menține ferm pe loc.

Pe tot parcursul zilei, felinarele solare vor absorbi energia de la soare și o vor stoca în bateriile cu care vin. Când începe să cadă amurgul, senzorul va alerta lampioanele și acestea se vor aprinde automat. În jurul luminilor LED este sticlă teșită – care este durabilă și rezistentă la intemperii.

Există o ușoară asamblare pe care va trebui să-l faceți – dar aceasta durează doar câteva minute. Dacă aceste lămpi solare de exterior sunt prea mari pentru curtea dvs., atunci de ce să nu luați în considerare tipul care se va potrivi cu ușurință deasupra gardului sau a balustradei curții. Acestea sunt construite doar cu capul felinarului și fără stâlp sau bază.

Este construit din aluminiu turnat și sticlă teșită care înconjoară luminile LED. Fiecare este proiectat pentru a fi rezistent la intemperii și nu va rugini. Veți avea opțiunea de a cumpăra ceva care are un design clasic sau unul mai modern. Fiecare va costa între 30 și 400 USD.

Există și alte tipuri de opțiuni de iluminare pe bază de LED pe care le puteți alege pentru a spori siguranța în aer liber în jurul casei dvs. De la lumini din sol la lumini care funcționează cu baterii, la lumini cu senzor de mișcare și la tot felul de alte opțiuni de iluminare solară. Chiar și de Crăciun sau pentru alte ocazii de petrecere în aer liber, poți opta pentru iluminat decorativ cu mini șiruri de lumină LED în diferite culori. Cu luminile pe bază de LED, aveți atât de multe opțiuni care vor face exteriorul casei dvs. mult mai plăcut și mai sigur.

 

Related Posts