Asigura necesarul medical cu ajutorul distribuitorului MLM

Anumite proceduri medicale nu pot fie realizate in lipsa echipamentelor de protectie potrivite. Manusile sunt esentiale pentru a asigura servicii sigure si sterile atat pentru medici, cat si pentru pacienti. Comanda manusi din nitril de la MLM Medical si asigura stocuri continue, ori de cate ori este nevoie, pentru a evita riscul de a ramane fara consumabile.

Materiale de cea mai buna calitate

Exista cateva criterii pe care trebuie sa le asigure niste manusi destinate utilizarii sanitare, principalul fiind rezistenta. Aceste produse sunt supuse unei uzuri continue, fizice si chimice. Asta inseamna ca unele slab calitativ s-ar deteriora rapid, nemaiputand sa isi indeplineasca scopul prim.  La MLM Medical ai garantia unor produse de calitate superioara.

Nitrilul este materialul ideal care sa asigure o bariera de protectie suficient de puternica pentru a sustine proceduri perfect sigure. Fac fata cu succes expunerii la substante chmice puternice, protejand cu succes pielea. Aceste produse sunt realizate in conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranta pe care le impun domeniile care au reguli stricte de protectie si igiena.

Modele adaptate mai multor categorii de nevoi

La MLM Medical gasesti o varietate de manusi dintre care sa alegi in functie de modul in care urmeaza sa le utilizezi. Pudrate sau nepudrate, albastru deschis sau albe. Ele pot fi utilizate nu doar in domeniul medical, ci si in cel cosmetic, alimentar sau de curatenie.

Sunt disponibile in mai multe dimensiuni, de la XS la XL, tocmai pentru a se plia perfect pe forma mainii, fara a lasa posibilitatea de a patrunde elemente nedorite prin spatiul generat de o manusa prea mare. Au un grad ridicat de elasticitate si rezistenta.

MLM Medical – unul dintre cei mai mari distribuitori de consumabile pentru spitale

Daca vreti sa stabiliti colaborari pe termen lung cu furnizori de incredere, MLM Medical este cea mai buna alegere. De peste 15 ani realizam parteneriate cu spitale si clinici de peste tot din tara. Contractele se personalizeaza pentru fiecare client in parte dupa amploarea si frecventa dorita a comenzilor. Actionam prompt si cu profesionalism la fiecare solicitare deoarece stim cat de importante sunt cateva ore de asteptare intr-un sistem atat de alert.

Comanda simplu si rapid direct de la distribuitor

Procesul de plasare al unei comenzi este foarte simplu. Este nevoie sa creezi un cont unic de utilizator, daca nu ai deja unul, sa adaugi produsele in cos si sa completezi anexele specifice cu detaliile de livrare. Ulterior noi iti vom procesa cererea si vom pregati si expedia coletul in cel mai scurt timp, care va fi livrat prin curier rapid la adresa indicata. Putem stabili livrari regulate, la anumite intervale de timp, pentru a eficientiza colaborarea.

Related Posts