Vestiarul metalic cu bancuta, o investitie care se preteaza in numeroase locuri, la propriu si la figurat!

Datorita rezistentei si posibilitatilor multiple de organizare a spatiului pe care le ofera, vestiarele metalice sunt piese de mobilier considerate indispensabile in mai multe domenii.

In magazinul online www.viamond.ro gasesti o oferta extrem de diversificata, cu modele compacte, cusetate, compartimentate, cu usi de tip Z sau diferite tipuri de vestiar metalic cu bancuta. Aceasta din urma devine un suport potrivit pentru rucsac sau geanta, in timp ce umbli prin sertare. In plus, te poti aseza pe ea atunci cand schimbi hainele de strada cu cele de lucru sau de antrenament.

vestiar metalic Viamond

Domenii in care este recomandata folosirea unui vestiar metalic cu bancuta

Obiectele de mobilier din aceasta categorie sunt utilizate cel mai frecvent de persoanele care trebuie sa poarte o uniforma speciala in timpul programului de lucru.

Este vorba, de exemplu, despre cadrele militare, despre politisti si jandarmi sau despre angajatii unor firme private de protectie si paza. Toti acestia au nevoie de un loc in care sa isi depoziteze hainele de strada in timp ce poarta uniforma, iar apoi sa pastreze componentele uniformei, cand revin la o vestimentatie normala. Cele mai apreciate sunt, in astfel de imprejurari, dulapurile prevazute cu compartimente separate pentru hainele curate si cele murdare.

Aceeasi nevoie apare si in cazul tuturor specialistilor care lucreaza in domeniul sanatatii, incepand cu medicii si asistentele medicale si continuand cu personalul din fabrici de medicamente sau institute de cercetare medicala. Special pentru ei, exista inclusiv modele de vestiar metalic concepute special pentru depozitarea unor substante periculoase, cu evitarea oricarui risc ca interactiunea cu acestea sa produca efecte nefaste.

Alte locuri in care astfel de produse se dovedesc absolut necesare sunt salile de fitness si de aerobic sau strandurile, adica acele locuri unde, dupa ce sosesc, clientii renunta la hainele pe care le poarta in mod obisnuit si se schimba intr-un echipament special, fie ca este vorba despre costum de baie sau despre pantofi sport si colanti sau un tricou.

Elevii si profesorii din institutiile de invatamant de orice nivel au, la randul lor, nevoie de un vestiar metalic in care sa poata depozita rechizitele sau diferite materiale didactice folosite, de exemplu, in laboratoare de biologie, fizica sau chimie. Unele modele au sertarele special concepute pentru a permite depozitarea in conditii de siguranta a unor planse, desene sau harti.

Modele de vestiar cu bancuta

Consumatorii apreciaza un produs cu doua usi, livrat in stare complet asamblata si dotat cu bancuta cu sipci de lemn finisate, cu picioruse din plastic si structura realizata din cablu de teava sudata. Fabricat din tabla sudata cu o grosime de 0,7 milimetri, este dotat cu o polita la partea superioara, o bara pentru umerase si un carlig.

In spatii mai vaste, este indicata alegerea unui model cu 8 usi, dintre care 4 pentru imbracaminte si 4 pentru incaltaminte. Banca de sezut este realizata din blat laminat de culoarea lemnului de brad, prevazuta cu cant ABS. Sunt disponibile mai multe variante de culoare: gri, bleu, galben, rosu sau verde.

Un vestiar metalic cu bancuta iti va simplifica mult sarcinile si iti va permite sa iti depozitezi hainele si orice alte bunuri in conditii de maxima siguranta!

Related Posts