cauciucuri atv

Nu lasa varietatea unor cauciucuri ATV sa te “sperie” atunci cand trebuie sa faci o alegere!

Iti place adrenalina? Iubesti sa mergi pe patru roti si iti doresti sa abordezi in siguranta si cele mai dificile trasee? Atunci cu siguranta te incanta posibilitatea de a utiliza un ATV. Cele trei litere, considerate magice de catre fanii acestui vehicul motorizat, sunt un acronim pentru All Terrain Vehicle (n.r. trad. vehicul pentru toate tipurile de teren).

Un ATV are capacitatea de a oferi acces chiar si in cele mai dificile zone, tocmai din acest motiv fiind si printre mijloacele preferate ale salvamontistilor sau politistilor care trebuie sa intervina in regiuni izolate. Dar ATV-ul poate fi utilizat si pentru relaxare si plimbari fara interes in aceasta directie.


Pentru a avea certitudinea ca te bucuri de cele mai tari senzatii pe ATV, in conditii de siguranta deplina, trebuie sa stii cum sa alegi modelul potrivit de cauciucuri ATV, produse disponibile si in oferta
generalmotor.ro. Iata care sunt variantele din care poti alege solutia optima si cum poti sa obtii garantia ca optezi pentru varianta corecta.

Asa alegi cele mai bune cauciucuri ATV

Exista mai multe tipuri de pneuri din care poti alege solutia pe care o consideri potrivita pentru ATV-ul tau. Variantele disponibile pot fi clasificate in functie de tipul de teren pentru care sunt concepute, precum si modelele de ATV-uri fata de care prezinta compatibilitate.

In functie de design-ul unor cauciucuri pentru ATV poate fi determinat si tipul terenului pe care acestea il pot aborda si pe care garantaeza siguranta. Exista cauciucuri specializate, precum cele pentru zone noroioase sau cele pentru zone stancoase si alunecoase. De asemenea, exista si variante care pot face fata oricarui tip de teren.

Este foarte important sa iti cunosti foarte bine obiceiurile, ca utilizator de ATV, in asa fel incat sa alegi pneurile potrivite. Daca iti plac zonele noroioase si circuli cu preponderenta prin astfel de teritorii, este de preferat sa alegi o varianta de specialitate, conceputa pentru suprafete mlastinoase.

Daca iti plac drumurile amenajate, anvelopele pentru orice suprafata iti vor asigura confortul si siguranta. Motivul pentru care acestea nu sunt printre preferatele iubitorilor de off-road, de exemplu, este ca ele nu sunt atat de bine adaptate conditiilor extreme, precum cele specializate.

Asadar, din punctul de vedere al suprafetelor pentru care sunt concepute modelele de cauciucuri ATV, alegerea pe care o faci trebuie sa tina cont de tipul curselor pe care le efectuezi cu o frecventa ridicata. Pe langa acest criteriu, exista altele care te-ar putea pune in incurcatura cand alegi pneurile.

Este vorba, in primul rand, despre compatibilitatea cu modelul pe care il detii. Anvelopele sunt caracterizate, in primul rand, de greutate si de dimensiuni. Este foarte important sa verifici care sunt recomandarile producatorului vehiculului tau, in asa fel incat sa faci alegerea potrivita.

Fiecare model de ATV vine cu indicatii clare din partea producatorului, referitoare la greutatea si dimensiunile anvelopelor. Acestea trebuie sa fie respectate intr-o maniera cat mai stricta, deoarece ele vor influenta capacitatea ta de a controla in mod sigur si eficient vehiculul si in cele mai dificile conditii.

Anvelopele grele sau prea mari vor ingreuna ATV-ul si iti vor face misiunea foarte dificila, iar in situatii complicate acest lucru poate reprezenta un pericol important. Intra pe GeneralMotor.ro si descopera cauciucuri de ATV calitative.

Acolo gasesti anvelope de dimensiuni potrivite pentru vehiculul tau si cu desigm care poate varia in functie de tipul suprafetelor pe care vrei sa le abordezi. Desi varietatea modelelor este mare, cu ajutorul reperelor prezentate in acest articol vei putea sa gasesti modelul potrivit pentru ATV-ul tau!

Related Posts