In videochat, colegele te ajuta sa faci progrese!

Succesul pe care il au femeile care aleg sa faca videochat se datoreaza atat efortului pe care il depun, cat si faptului ca au parte in permanenta de ajutorul intregii echipe. Modelele incepatoare nu sunt lasate de izbeliste atunci cand ajung intr-un studio, ci sunt indrumate si ajutate sa castige sume mari de bani si sa faca performanta in domeniu.

Atat colegele, cat si trainerii, echipa de suport tehnic si managerii aloca timp pentru a ajuta fiecare model online atunci cand acesta are nevoie. Asadar, toti membrii echipei fac eforturi pentru ca modelele online sa isi descopere potentialul si sa se bucure de succes in industria divertismentului pentru adulti.

videochat

Sprijinul oferit de catre colegele cu experienta

Daca vei decide sa devii model de videochat la Studio-20.ro, dupa ce vei semna un contract de artist-interpret, vei beneficia de training de specialitate, oferit de catre un adevarat specialist in domeniu. Acesta iti va fi alaturi timp de 5 zile si iti va explica tot ce vei avea de facut. Trainerul te va ajuta sa te familiarizezi cu aparatura audio si video, iti va oferi diverse ponturi utile si va face tot posibilul pentru ca tu sa te acomodezi cat mai rapid cu aceasta activitate.

Daca vei simti ca nu esti suficient de pregatita dupa cele 5 zile, nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece perioada de training se va putea prelungi!

In plus, vei fi sprijinita si de colegele tale. In studiouri se formeaza multe prietenii frumoase. Modelele online se simt ca acasa intr-un studio de top si se bucura de sustinerea modelelor cu experienta, care le ofera sfaturi pretioase. De asemenea, modelele au la dispozitie spatii special create pentru a se relaxa si a socializa.

Managerii vor fi intelegatori

Multe studiouri de videochat au manageri care in trecut au lucrat ca modele online. Ei s-au facut remarcati pe site-urile de profil si, astfel, au obtinut venituri impresionante. Managerii stiu cat de mult a contat pentru ei faptul ca au fost ajutati la inceput de drum, motiv pentru care duc “traditia” mai departe.

Cerintele lor de la femeile care isi doresc sa lucreze in studio sunt simple:

 • sa fie deschise spre nou;

 • sa fie flexibile;

 • sa se implice in activitatea pe care o desfasoara;

 • sa fie serioase si sa respecte programul de lucru pe care l-au stabilit inca de la inceput;

 • sa fie amabile si sa se comporte frumos cu restul oamenilor din echipa;

 • sa aiba un aspect ingrijit.

Principalele avantaje pe care ti le ofera munca intr-un studio de videochat:

 • un program flexibil – tu vei alege pe ce tura vei lucra, fie ca e de dimineata, pranz sau seara, in functie de celelalte prioritati din viata ta;

 • un venit minim garantat de 5000 de lei – de acest venit te vei bucura in primele luni de activitate, fara sa conteze performantele tale;

 • posibilitatea de a obtine incasari de peste 10.000 de dolari – daca te vei implica in aceasta activitate, te poti bucura de venituri impresionante;

 • transport cu limuzina de acasa pana la studio si inapoi;

 • credite cu dobanda 0, direct de la companie;

 • posibilitatea de a fi promovata pe site-urile de videochat.

Related Posts