Pietrele prețioase și semiprețioase au calități uimitoare | Ilisio.ro

Pietrele prețioase și semiprețioase au capacitatea de a genera vibrații energetice care au impact asupra minții și corpului unei persoane. Se crede că au abilități magice de vindecare. Când purtăm aceste pietre prețioase ca decorațiuni sub formă de inele, coliere, brățări, broșe, cercei lungi sau alte bijuterii, este posibil să profităm cu toții de efectele benefice ale energiei subtile pe care o emană.

Pietrele prețioase și semiprețioase au intrigat oamenii de-a lungul istoriei. Le-au fost atribuite numeroase caracteristici mistice, precum și terapeutice sau de vindecare. Pietrele erau conectate la mai multe luni ale anului pe baza calităților lor distincte. Similar cu aceasta, astrologii cred că pietrele prețioase și semiprețioase au proprietăți magice și-au atribuit o piatră prețioasă diferită fiecărui semn al zodiacului. Purtarea pietrei care corespunde semnului zodiacal sau lunii de naștere are un impact pozitiv asupra vieții tale prin îmbunătățirea sau relaxarea anumitor caracteristici ale zodiei tale și aducerea armoniei și echilibrului în circumstanțele tale.

Ele sunt compuse în cea mai mare parte din minerale care se unesc pentru a crea roci, care sunt ulterior modelate și lustruite pentru a fi utilizate în bijuterii. Pe baza deficitului și importanței lor, ei au fost împărțiți în două grupuri în anii 1800: prețioase și semiprețioase. Anumite pietre semiprețioase ar putea costă mult pentru că sunt foarte rare.

Este uimitor cât de multe feluri diferite există de pietre semiprețioase. Deoarece nu există două exact la fel, fiecare articol pe care îl dețineți este unic pentru dumneavoastră. Și pentru că sunt de obicei mai rezonabile, puteți cumpăra mai multe dintre ele, oferind colecției dumneavoastră de bijuterii o diversitate plăcută. Femeile, au o gamă largă de roluri de îndeplinit și beneficiază cu adevărat de aceste pietre prețioase și semiprețioase, astfel încât să putem experimenta diferite look-uri și îmbrăcăminte. Ceea ce este mult mai plăcut.

Lunile anului și pietrele prețioase și semiprețioase

Granat pentru ianuarie. Ametist pentru februarie. Acvamarin pentru martie. Diamant pentru aprilie. Smarald pentru mai. Perle sau piatră lunii pentru iunie. Rubin pentru iulie. Peridot pentru august. Safir pentru septembrie. Opal și turmalină pentru octombrie. Topaz galben sau citrin pentru noiembrie. Pentru decembrie este tanzanit, topaz albastru sau turcoaz. Dacă aceste aceste pietre semiprețioase sunt alăturate unor bijuterii Copacul Vieții, purtătoarea va avea parte de multe energii pozitive.

Aplicații atât pentru pietre prețioase, cât și pentru pietre semiprețioase

Ametist, hematit și perlă pentru vindecare. Diamantul, lapislazuli și rubinul sunt pietre folosite pentru efecte energetice ușoare. Hematitul și perla sunt stimulente creative. Lapis linquis este folosit pentru a crește capacitatea psihică (azurit sau cerului). Înțelepciunea în Lapis Lazuli Această piatră prețioasă vă poate ajuta dacă doriți să vă îmbunătățiți înțelegerea, capacitatea intelectuală și setea de informare. Ajută la învățare și este excelent pentru îmbunătățirea memoriei. Agat și beril pentru receptivitate. Agat negru: armonie și energii bune. Agatul negru este o piatră fantastică pentru păstrarea energiei pozitive, echilibrarea și eradicarea energiilor rele dacă încerci să aduci mai multă pozitivitate în viața ta. Limitând numărul de idei pe care le aveți, vă ajută la restabilirea echilibrului mental. Beril și lapis linquis pentru protecție. Oțelul carbon este folosit ca protecție împotriva vremii rece. Perla și opalul sunt opțiuni bune pentru gestionarea furiei.

Related Posts