videochat cluj

Fii tu insati si vei depasi toate asteptarile la videochat in Cluj!

Industria de divertisment online dedicata adultilor a cunoscut o dezvoltare tot mai accentuata in Romania, in ultimii 20 de ani. Daca la inceput puteai avea succes in special in Capitala, in prezent nimic nu te impiedica sa faci performante remarcabile si daca alegi o cariera in videochat in Cluj.

Intr-adevar, orasul creste intr-un mod remarcabil, fapt recunoscut atat de locuitori, cat si de vizitatorii romani sau straini. Asa cum este normal, aceasta dezvoltare se reflecta si in evolutia studioului de videochat Cluj Studio20.ro. Locatia de pe strada Lunetei, din cartierul Andrei Muresanu, le ofera tuturor tinerelor interesate sansa de a se afirma in conformitate cu propriile dorinte si idealuri de viata.

Ce sume de bani castiga un model online?

In primele trei luni de lucru, fiecare fata primeste, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in acest interval pe site-urile de profil. Astfel, studioul o ajuta sa se concentreze pe familiarizarea cu noul domeniu de lucru si cu acumularea cunostintelor si deprinderilor necesare pentru a reusi pe termen lung.

videochat cluj
videochat cluj

Tot la inceput, fetele sunt ajutate financiar sa isi completeze vestimentatia de lucru si trusa de machiaj. Daca raman minimum trei luni in echipa, ele nu vor trebui sa mai returneze vreodata banii respectivi. Daca, in schimb, pleaca mai devreme, contravaloarea produselor le este oprita din ultima plata efectuata.

Ulterior, pe masura ce capata experienta de lucru in videochat in Cluj, fetele au parte de un nivel tot mai mare al incasarilor. Totul porneste de la un comision standard brut in valoare de 50% din sumele realizate pe platformele online. Acestuia i se pot adauga, in functie de comportament si de performante, mai multe tipuri de bonusuri.

De exemplu, fetele care lucreaza peste 90 de ore intr-o perioada primesc un bonus de 2%, iar pentru cele care depasesc 100 de ore intr-o perioada valoarea acestei recompense creste la 5%. Un procent suplimentar de 5% primesc si modelele ale caror castiguri depasesc suma de 10 000 de euro intr-o anumita perioada. In plus, sunt recompensate generos si fetele care raman in aceeasi echipa timp de minimum 12 luni.

Alte avantaje de care te bucuri cand faci videochat in Cluj

Inca din prima zi de lucru, un model online semneaza un contract de artist-interpret in care sunt trecute drepturile si obligatiile fiecarei parti. De asemenea, fiecare plata este insotita de un act aditional, care contine toate detaliile referitoare la banii respectivi. Aceste documente reprezinta dovada faptului ca activitatea respecta in totalitate legislatia romaneasca.

Programul flexibil este, la randul sau, apreciat din plin de tinerele care, in paralel, vor sa urmeze in paralel cursurile unei facultati. Astfel, ele ajung fara probleme la cursuri, seminarii sau examene.

Oportunitatea de a invata lucruri noi este de asemenea importanta. Incepatoarele au parte de cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj. Acestea le vor fi de folos permanent, indiferent de cariera aleasa ulterior.

Datorita tuturor acestor avantaje, poti reusi in videochat Cluj fiind pur si simplu tu insati! Profesionistii din studio te vor sustine si te vor ajuta sa depasesti toate asteptarile!

Related Posts