Fiecare candelabru are propria sa camera!

In timp ce pana acum cativa ani, iluminatul intr-un apartament era asigurat in principal de candelabre plasate in centrul camerei, astazi un design de iluminat adecvat implica o distributie mai larga a punctelor de lumina de toate tipurile, plasate in fiecare colt al camerei. Cu toate acestea, corpurile de iluminat suspendate raman principala sursa de lumina artificiala, fiind prezente in fiecare camera a casei si asigurand iluminatul principal. Sa aflam unde sa plasam candelabrul.

Shopeo este un marketplace din care iti poti comanda un candelabru de buna calitate si poti gasi inclusiv reduceri la corpuri de iluminat. De asemenea, tot din acest magazin online poti achizitiona si alte produse pentru casa ta. Alege de fiecare data corpuri de iluminat de foarte buna calitate si bucura-te de toate avantajele pe care acestea ti le pot oferi.

Unde  poti plasa un candelabru?

Atunci cand iti cumperi candelabre ar trebui sa te orientezi si pentru reduceri iluminat, pentru ca in mod sigur vei gasi corpuri economice. De asemenea, tine cont de locul in care vei pune aceste produse, cum ar fi candelabre living sau candelabre pentru dormitor. Poti achizitiona inclusiv candelabre de cristal sau candelabre moderne din materiale foarte bune, astfel incat sa te asiguri ca le vei avea pentru extrem de mult timp.

Unde ar trebui sa fie amplasat candelabrul? Iata care sunt principalele locuri in care se poate plasa:

  • In mijlocul camerei. In mod clar, primul loc in care ar trebui sa fie amplasat un candelabru, fie ca este vorba de o lampa de plafon sau de un pandantiv, este in centrul camerei. In acest fel, complementul va genera o iluminare omogena si bine distribuita, larga si difuza. Evident, asa cum am anticipat, acest punct de lumina trebuie sa fie flancat de altele: spoturi, lampi de masa, lampi de podea si lampi de perete.
  • Deasupra mesei. Un alt loc in care poate fi amplasat candelabrul este deasupra mesei, in living, bucatarie sau sufragerie, cu exceptia cazului in care acesta este plasat in mijlocul camerei. Pe mesele destul de lungi se pot amplasa, de asemenea, mai multe lampi suspendate, atata timp cat acestea se afla la o distanta de cel putin 60 de centimetri intre ele.
  • Pe insulele de bucatarie. Punctele de iluminat suspendate dispuse pe insule sau pe tejghele, in bucatarie, sunt, de asemenea, foarte frecvente. Pe langa faptul ca sunt utile si practice, acestea au un impact estetic deosebit.
  • Pe noptiere. Una dintre cele mai recente tendinte in materie de amenajare este amplasarea lampilor suspendate pe noptierele din dormitor, inlocuind mai clasicele abat jour si aplice de perete.

Nu uita ca exista mai multe tipuri de oferte la corpuri de iluminat pe care le poti alege in functie de preferintele tale. Tine cont de faptul ca corpurile de iluminat sunt cele care iti vor imbunatati cu siguranta aspectul casei si care te vor ajuta sa te simti bine in interior, in functie de ceea ce intentionezi sa creezi aici ca si stil de amenajari.

Related Posts