De ce sa iti cumperi o peruca?

Percuile din par natural pot fi recunoscute la prima vedere, pe langa aspectul natural, parul cade precum parul adevarat la fiecare miscare. Prin prelucrarea monofilamentului, un aspect natural este garantat deoarece, la fel ca si in cazul parului natural, fiecare fir in parte creste vertical din scalp. In plus, o peruca naturala este foarte asemanatoare si arata pur si simplu precum parul natural.

Pe langa aspectul natural, confortul unor peruci naturale este unul deosebit. Perucile sintetice lasa un gust amar, deoarece experienta purtarii acestora se simte precum o palarie sau o sapca. Deoarece purtatorii de peruci doresc sa-si schimbe aspectul din cand in cand, este, de asemenea, posibila coafarea perucii naturale. Perucile naturale pot fi nu numai uscate cu feonul, ci si modelate cu un ondulator sau o placa de indreptat parul. Ca si in cazul propriului par, coafuri grozave pot fi evocate cu o peruca naturala. O tunsoare diferita poate fi efectuata de asemenea, dar este bine de amntit faptul ca este o peruca si, din pacate, parul nu va creste inapoi.

Teoretic, este posibila si schimbarea culorii. Pentru aceasta operatiune, peruca este tratata cu culoarea parului si apoi spalata. Produsele agresive nu sunt insa recomandate, deoarece perucile naturale trebuie tratate cu mare grija. Pe cat ingrijirea acesteia va fi mai de inalta calitate, cu atat durabilitatea poate fi extinsa.

Perucile naturale sunt purtate in principal ca inlocuitor al parului propriu, in caz de cadere excesiva, de exemplu din cauza chimioterapiei. La fel, femeile de diferite varste recurg adesea la peruci din par natural pentru o schimbare de look, deoarece arata mult mai autentic decat parul artificial. Perucile din par natural au si alte avantaje fata de parul sintetic, in principal datorita aspectului lor foarte natural. Parul acestora cade precum cel natural, si, de asemenea, au aceeasi structura. Chiar si atunci cand parul este prins intr-o coada, nu se va observa faptul ca este o peruca. Datorita procesarii manuale din monofilament o peruca din par natural, este asemenea propriului par. In zona cararii, parul fin arata ca si cum ar fi crescut din scalp. Desigur, sunt procesate mai multe tehnici pentru a arata in acest fel. In plus, peruca naturala se simte minunat de moale si catifelata. In special, naturaletea perucilor din par natural este cea care promoveaza increderea in sine, dupa caderea parului. Cu cat inlocuirea parului arata mai natural, cu atat starea de bine a celor afectati este mai mare.

Perucile din par uman au o rugozitate naturala. Prin urmare, ele pot fi coafate si uscate asemenea parului natural. Buclele si impletiturile au un aspect elegant, deoarece parul arata sanatos, fara defecte. Nu este recomandata folosirea axcesiva a aparatelor de coafat si a produselor chimice. Nuantarea si colorarea dupa propriile dorinte este, de asemenea, posibila. Cu toate acestea, nu se recomanda folosirea metodelor de coafare agresive, deoarece acestea dauneaza parului uman. Percuca din par natural trebuie tratata precum propriul par. Intotdeauna se va coafa cu atentie, iar in timpul utilizarii dispozitivelor fierbinti, acestea se tin cat mai departe de scalp.

Poti alege si peruci sintetice daca nu vrei sa le cumperi pe cele din par natural si vei obtine avantajul ca sunt mai usor de intretinut decat celelalte. Aceste peruci pot fi gasite intr-o gama mai variata de culori, au tendinta de a se aseza mai usor si de a-si mentine forma si sunt cu siguranta mai ieftine decat cele din par natural. In plus, in momentul in care optezi pentru peruci sintetice, partea buna este ca poti gasi modele care sa semene foarte bine cu cele naturale si care sa nu apara ca ar fi ieftine si sa nu arate ciudat.

Related Posts