Dancevision – un club de vis pentru iubitorii dansului

Si deodata luminile se sting, scena se goleste, iar muzica rasuna triumfatoare. Este momentul lor, al mirilor si trebuie sa fie perfect. Dintre sutele de oameni ei sunt cei mai frumosi. E seara lor si in zori, vor porni impreuna pe drumul vietii.

Un barbat si o femeie sunt mult mai puternici impreuna, fiindca puterea lui completeaza sensibilitatea si iubirea ei. Nu orice barbat are curajul sa danseze cu mireasa! De ce? Fiindca rochia ei este lunga si alba. Un pas gresit si rochia se va pata sau se poate rupe. Uneori, barbatii atenti tin ei rochia miresei cu o mana ca ea sa ramana perfecta si dupa terminarea dansului.

Uneori, dansatorii care nu au exercitiu, care nu au repetat suficient, se duc unii penste altii si pot cadea pe scena.

La un concurs de dans castiga cei care au in spate ore de experienta pentru ca miscarile lor sa se sincronizeze perfect. Din fericire pentru miri, exista un studio de dans sportiv care ofera cursuri in cadrul carora se pregatesc aceste momente speciale. Totul este ca solicitantii sa se inscrie la timp fiindca lectiile incluse in cadrul cursului se desfasoara in timpul a 6 sedinte, pana ce totul iese perfect.

Pe site-ul clubului Dancevision pot intra toate persoanele interesate de pe un dispozitiv conectat la internet.

Apeland la acesti specialisti, mirii pot face din dansul lor un adevarat spectacol de neuitat. Se pot face multe combinatii:

-mirii pot dansa in prim-plan, iar o pereche de dansatori profesionisti in fundal;

-in acelasi timp cu mirii pot dansa mai multe pereche de profesionisti, iar mirii vor fi pregatiti atat de bine, incat lumea ii va banuit ca sunt dansatori cu pregatire de specialitate.

Dansul miresei pune in valoare tineretea si eleganta miresei si mai ales rochia de mireasa. Tocmani de aceea miscarile sa fie asemenea celor descrise de Eminescu:„ Abia atingi covorul moale,/Mătasea sună sub picior,/ Şi de la creştet până-n poale/Pluteşti ca visul de uşor.”

Prin munca si repetitii se ajunge la sicronizarea perfecta a mirilor si la acel vals al miresei de poveste despre care se va vorbi mult timp.

Specialistii pot alege muzica potrivita, iar sfaturile lor sunt deosebit de valoroase. Sunt tineri care nu stiu sa danseze pentru ca sunt prea ocupati cu telefoanele, cu munca lor. Oare isi poate cineva imagina o nunta la care mirii sa nu danseze? Din politete, mirii trebuie sa danseze la nunta lor si inca foarte bine. Ei ar trebui sa motiveze oamenii sa se ridice si sa se prinda in sarba si in hora. Oricat ar fi de stangaci cineva, sa vina cu incredere la acest club si sa ia lectii si nu va regreta.

In afara faptului ca dansul mirilor va decurge perfect, mersul protagonistilor evenimentului va fi si el perfect. Da, instructorii lucreaza mai intai la tinuta. Capul drept, pieptul inainte, spatele drept si miscarile mainilor sa nu fie nici exagerate, dar nici sa nu lipseasca.

La acest club infiintat din 2006 nimeni nu este discriminat pentru ca lectiile sunt organizate pentru copii, pentru adolescenti si maturi, dar si pentru fetite si baieti. Unii doresc sa stie sa danseze frumos in club, in timp ce altii tintesc mai sus: vor sa apara in spectacolele televizate si pe marile scene.

Instructorii au pregatirea necesara si rabdarea sa o ia de la zero cu persoanele care sustin ca sunt antitalente in lumea dansului. Se spune ca oricine poate tine ritmul, daca este ajutat putin.

De pilda, un profesor trebuie sa danseze la evenimentele la care participa, dar si la banchetele la care este invitat de catre elevii sai. Refuzul categoric poate fi asimilat unei dovezi de impolitete, fiindca greu poate intelege cineva ca exista persoane care nu stiu sa danseze.

Dansul este una dintre marile bucurii ale vietii. El demonstreaza ca ascultatorul intelege perfect muzica, se lasa purtat de ea si o valorifica prin dans.

Dansatorii care se misca perfect in timpul dansului sunt o adevarata bucurie pentru privitori.

In plus, dincolo de continutul sau artistic, dansul este un sport, dovedindu-se benefic sanatatii.

Datele de contact la care se pot face inscrieri si solicita informatii sunt pe site, in plus, exista si un formular de contact ce poate fi completat si trimis. Tarifele sunt afisate cu maxima transparenta, iar oamenii stiu de la inceput la cat se ridica pregatirea lor in domeniul dansului, in functie de nivelul la care au ajuns.

Exista cursuri pentru incepatori, pentru avansati si pentru cei care doresc sa obtina performante maxime, iar investitia merita. O tanara nu poate sa mearga in club, daca nu stie sa danseze. Nu se invata in fata tuturor, ci cu specialisti, din timp ca totul sa fie perfect.

Romanii sunt dansatori faini, iar miscarile lor sigure au inspirat si marii scriitori romani. Hora lui Cosbuc din Nunta Zamfirei, Somesana  lui Rebreanu, descrisa in romanul Ion si Ciuleandra sunt la fel de plastic descrise in proza, de parca ar fi un tablou.

Dansul nu lipseste nici de la nunta, nici de la cununie, aniversare, majorat si botez, iar oamenii incing Hora Unirii cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Un politician care nu se prinde in hora pare absent, desi se afla in multime.  Dansurile definesc acest popor,de aceea fiecare copil trebuie sa fie adus de catre parintii sai la clubul de dans.

Deprinderile dobandite in acest loc ii vor prinde cu siguranta bine in viata. Dansul mirilor este de departe cel mai minunat moment al nuntii, de aceea se impune sa fie pregatit atent!

Related Posts