Cum sa ne deschidem un salon de bronzare

 

Atunci cand vrei sa iti deschizi un salon de bronzare, totul pare simplu la inceput si chiar asa este in cazul in care ai deja un plan de timp pregatit, astfel incat sa cuprinda cele mai importante etape din procesul de deschidere. Un salon de bronzare poate sa fie o afacere foarte profitabila. In ciuda tuturor avertismentelor legate de expunerea la radiatii UV, industria saloanelor de bronzare continua sa fie in crestere si multi aleg sa isi deschida o afacere in acest domeniu, cu saloane de bronzat sub indrumarea francizelor. Vestea buna este ca acum iti poti cumpara un solar vertical foarte usor.

Viziteaza saloanele concurente pentru a vedea ce poti gasi in ele

Pentru inceput, ar trebui sa vizitezi mai multe saloane de bronzare aflate in imprejurimi. Poti fi sincer in legatura cu ideea de a deschide propriul salon si poti sa ceri informatii de la manager astfel incat sa stii la ce sa te astepti. De asemenea, ai putea intreba de satisfactia pe care ti-o aduce o astfel de afacere, dar si de riscurile la care te supui si care sunt pasii pentru a deschide saloane de bronzare. De asemenea, ar trebui sa petreci mai mult timp la salon, ca parte din cercetarea ta. Utilizeaza aparatele de bronzat si verifica foarte bine toaletele. Observa zonele de receptie astfel incat sa poti obtine informatii. Intra pe Bronzare.ro unde vei gasi si alte informatii in acest sens.

Construieste un plan de afaceri

Decide daca urmeaza sa folosesti o franciza sau sa deschizi independent. Adauga tot ce trebuie planului tau de afaceri. Poti obtine informatii cu privire la locatie sau sa descrii spatiul afacerii salonului de bronzare. Analizeaza financiar situatia si include protectia de crestere in 5 ani, un buget de pornire si un buget de functionare.

Fa o declaratie de capital necesar si de bani disponibili pentur un start up. Lista echipamentelor necesare este de asemenea foarte importanta. Nu uita de planurile de constructie a locatiei si de toate modificarile pe care trebuie sa le faci cladirii in care urmeaza sa iti deschizi salonul.

Asigura capitalul social de care ai nevoie

Capitalul social implica toate costurile de cercetare pentru a deschide un salon de bronzat. Asigura-te ca iei in calcul si detaliile ceva mai putin evidente, asa cum sunt alimentarea trifazica a aparatelor pentru bronzat, produsele speciale de curatare si de intretinere ale aparatului si salonului si asigurarile aferente spatiului. Bugetul salonului de bronzare este si el important si va trebui sa tii cont de el.

Nu uita sa alegi corect locatia

Asigura-te ca locatia ta este intr-o zona cu o foarte buna vizibilitate si cu oportunitati foarte bune. Nu uita sa tii cont si de faptul ca multi oameni merg la saloane care nu sunt la foarte mare distanta de casa sau de locul de munca. Verifica zona aflata in imediata apropiere a noului salon de bronzat pentru a te asigura ca nu ai concurenta.

Cumpara tot echipamentul de care ai nevoie

Aparatele de brinzare noi pot sa ajunga la costuri foarte mari. Poti opta pentru variante reconditionate care sunt mai ieftine, dar care necesita mentenanta. In cazul in care cumperi aparate second hand este posibil sa fie nevoie sa schimbi toate tuburile inainte ca aparatul sa fie functional. Multi distribuitori furnizeaza echipamente si pachete de start la care ofera reduceri. Este recomandat sa cumperi totul de la firmele care iti asigura si echipamente cu garantie extinsa pentru instalare.

 

Related Posts