Cum poti sa iti faci geanta mai usoara?

Se stie deja ca atunci cand vorbim despre geanta dama ne referim la ceva mic si foarte plin cu tot felul de lucruri. O astfel de geanta poate ajunge la greutati considerabile si de aceea iti explicam cum poti utiliza corect o geanta de dama pentru a evita sa ajunga incomod de grea.

Alege geanta de dama potrivita pentru tine

In primul rand, va trebui sa alegi o geanta de dama care sa fie usor de organizat. Cel mai important motiv pentru care gentile ajung sa aiba greutati imposibile este faptul ca nu sunt compartimentate corect astfel incat sa poata fi organizate rapid si cat mai rational. De aceea, este ideal sa cumperi o geanta care sa aiba buzunare si mai multe compartimente pentru a putea pune obiectele la locul potrivit in interior.

Revizuieste des toate obiectele pe care le ai in geanta

De la o zi la alta poti descoperi cum geanta ta devine tot mai grea, pana cand aproape ca nu o mai poti inchide. De aceea, este foarte important sa revizuiesti periodic obiectele din interiorul gentii tale pentru a putea evita ca geanta sa se umple excesiv cu lucruri inutile. Daca ai avut nevoie de ceva pentru munca pentru o zi, atunci cand ajungi acasa scoate articolul respectiv si lasa-l pe birou sau in locul in care il depozitezi in mod normal. Spre exemplu, daca ai avut nevoie de un calculator de buzunar pe care l-ai luat pentru o zi in care ai facut inventarul, este momentul sa il lasi acasa dupa ce inventarul s-a terminat si sa nu il transporti cu tine toata luna.

Arunca obiectele de care nu mai ai nevoie

Atunci cand rastorni geanta pentru a face curat este foarte posibil sa descoperi ca ai nenumarate obiecte de care nu ai mai avea nevoie. Printre acestea se numara ambalajele goale pe care le-ai pus in geanta pentru ca nu ai gasit un cos de gunoi si ai uitat de ele, capacele de sticle care au avut acelasi drum ca si ambalajele, pixuri goale de care nici nu mai stiai, brichete si tot felul de astfel de articole, inclusiv medicamente expirate. Toate acestea trebuie sa dispara din geanta ta.

Atunci cand faci o curatenie temeinica in geanta este foarte posibil sa descoperi si comori pierdute, cardurile de care nu mai stiai nimic si chiar acte pe care credeai ca le-ai pierdut.

Related Posts