Certificare ISO – Avem cel mai bun pret la Certificate ISO

Poate esti interesat de certificate ISO si nu esti inca total convins ca aceasta este cea mai buna decizie pentru compania sau firma ta. Piata globala din prezent impune anumite standarde si e bine sa stim cum sa le facem fata cat mai bine si sa ramanem competitivi in acelasi timp.

Astfel, resursele unei organizatii sunt gestionate mai eficient, mai bine si in folosul ei si al angajatilor. Atunci cand oferi anumite produse pietei si esti in concurenta cu alte organizatii sau firme, e important sa stii cum sa te diferentiezi de ele si sa ai mereu un avantaj in fata acestora. Un sistem de management al calitatii poate fi foarte util, acesta concretizandu-se prin obtinerea de certificate ISO.

Practic, apeland la noi pentru obtinerea de certificate ISO, demonstrezi potentialilor tai clienti faptul ca acele produse sau servicii trec prin filtrul asigurarii calitatii si sunt controlate mult mai strict decat in alte cazuri. Certificatul ISO obtinut de noi pentru o firma arata ca acea firma produce ceva tinand seama de standardul de referinta in domeniu.

Aceste certificate ISO sunt asigurate de Organizatia Internationala de Standardizare, aceasta avand sediul principal la Geneva. Standardele internationale sunt respectate in intreaga lume si creeaza un avantaj in plus firmelor, companiilor si organizatiilor care apeleaza la acest sistem de certificare ISO.

Vrei sa conduci o organizatie competitiva? Apeleaza la serviciul nostru de Certificare ISO

Produsele si serviciile romanesti sunt recunoscute in Europa si pe alte continente datorita calitatii lor deosebite. Daca firma care ofera aceste produse si servicii beneficiaza si de certificare ISO, lucrurile stau cu atat mai bine pentru ea. O organizatie care dispune de certificare in domeniul sistemelor de management va fi mai puternica si mai competitiva in domeniul in care isi desfasoara activitatea.

In momentul in care demarati colaborarea cu noi, procesul certificarii va trece prin cateva etape obligatorii, iar dvs. veti obtine un certificat care atesta aceasta certificare ISO. Va oferim un motiv in plus sa obtineti o certificare ISO pentru produsele dvs.: anumiti clienti pun conditia obligatorie ca produsele pe care vor sa le cumpere sa aiba asigurata calitatea dorita de ei.

Aceasta asigurare nu poate veni din partea reprezentantului companiei producatoare, caci subiectivismul lui ar afecta credibilitatea acestei asigurari. In schimb, o certificare ISO va asigura o mai mare transparenta cu privire la calitatea produselor si serviciilor dvs., dar imbunatateste si relatiile de afaceri pe care compania dvs. le va stabili cu alte organizatii sau companii.

Practic, veti iesi in intampinarea nevoilor tuturor clientilor dvs. si va veti concentra mult mai bine asupra asigurarii calitatii, proces pe care il puteti securiza datorita unui proces de certificare ISO. In cele din urma, veniturile companiei dvs. vor creste substantial, totul fiind observabil intr-o perioada de timp destul de scurta.

In Romania, auzim de multe ori spunandu-se ca nu exista o filozofie solida si fundamentata a muncii, iar productivitatea nu este chiar asa de mare pe cat ne imaginam noi. Statisticile arata ca romanii muncesc, ca numar de ore, mai mult decat alti europeni, insa cu o productivitate mai scazuta decat a acestora.

O certificare ISO este tot ceea ce va trebuie pentru a spori increderea angajatilor dvs. in compania la care ei lucreaza, precum si increderea tuturor clientilor in compania sau firma pe care o detineti, asa cum explicam si pe site-ul certificare ISO.

Chiar poate un Certificat ISO sa ridice o companie romaneasca in top?

Trebuie sa recunoastem inca de la inceput ca romanii nu au cea mai buna productivitate a muncii, in ciuda numarului mare de ore lucrate. In acelasi timp, nu toate companiile romanesti se bucura de increderea clientilor lor, pentru ca ei nu sunt siguri de calitatea produselor achizitionate.

Aici intervine rolul foarte important al unui certificat ISO. Sa ne gandim putin la concurenta intre companiile dintr-un anumit domeniu. Toate dau asigurari ca ceea ce ele produc este cel mai bun produs posibil pe acea nisa. Insa, vine un moment cand trebuie sa dovedeasca aceasta afirmatie si cu acte. Sau atunci cand trebuie sa dovedeasca aceasta calitate pentru a putea sa se inscrie la o licitatie.

Cine nu detine un certificat ISO va fi descalificat din start si nu se va putea bate cu concurenta pentru contractul pe care firma respectiva il vizeaza. Pierderile pot fi insemnate, ca sa nu mai vorbim de pierderea credibilitatii in fata clientilor acelei companii. Practic, a avea un certificat ISO este echivalent, la nivelul unei singure persoane (ca sa facem o comparatie la indemana) cu a avea un certificat care dovedeste cunoasterea unei limbi straine.

Degeaba spune cineva ca stie la perfectie acea limba straina daca nu o poate dovedi cu ajutorul unor acte sau certificate de competenta lingvistica. Asadar, un certificat ISO este ceva ce nu trebuie ratat, fiind recomandat pentru a va spori credibilitatea si competenta in fata colaboratorilor de afaceri si in fata clientilor finali, cei care doresc sa aiba asigurari ferme ca dvs. produceti ceea ce este mai bun.

Cum te rasplateste efortul de a obtine Certificare ISO?

Ai posibilitatea de a-ti duce compania in top si de a oferi servicii si produse pe care clientii tai le vor aprecia foarte mult. Totul poate fi obtinut prin certificare ISO, o metoda prin care iti vei asigura garantia calitatii a ceea ce comercializezi si ii vei incredinta pe toti potentialii clienti de profesionalismul cu care lucrezi.

Concurenta acerba din domeniul tau de activitate poate fi infranta daca stii cum sa abordezi acest proces competitiv. Este important sa iti iei masurile de siguranta prin care le poti demonstra clientilor de adevarata calitate pe care o oferi. Prin certificare ISO, compania ta va fi aliniata la standardele internationale de calitate si control al calitatii.

Procesul de certificare ISO este destul de greu de abordat si vei avea nevoie de specialisti care sa te ajute pe acest drum anevoios. Noi nu promitem ca iti vom obtine un astfel de certificat intr-un timp record sau la pret de chilipir, caci lucrurile de calitate sunt destul de costisitoare, insa vei fi rasplatit pe termen lung.

Indiferent de marimea companiei tale si a specificului ei, poti obtine certificare ISO in domeniul tau de activitate fara prea mare efort, deoarece noi ne vom ocupa de tot ceea ce trebuie. Echipa noastra de specialisti se pune imediat in miscare pentru a derula intregul proces intr-o perioada de timp optima, fara a avea nicio intarziere sau problema in intocmirea tuturor actelor si indeplinirea procedurilor.

Pe tot parcursul procesului de certificare ISO noi te tinem la curent cu tot ce se intampla si iti oferim detalii actualizate despre stadiul fiecarei etape parcurse. Dupa obtinerea certificatului ISO, vei putea participa la licitatiile la care vrei sa iti inscrii compania si astfel iti vei spori sansele de a le castiga si de a-ti mari cifra de afaceri.

Datorita acestui tip de certificat, compania ta va deveni una respectata, ii vei asigura pe clienti ca pot avea incredere in produsele si serviciile tale si vei putea sa te concentrezi mult mai bine asupra controlului si managementului calitatii in compania ta.

Related Posts