Asigura-ti aparitii in presa de calitate cu Tudor Communication

Relatiile pozitive cu media pot reprezenta un adevarat avantaj in evolutia fiecarui brand. De aceea, trebuie sa te straduiesti sa conturezi o imagine cat mai buna, in raport cu realitatea pe care o oferi, in asa fel incat fiecare aparitie in sfera publica sa fie o metoda de promovare eficace si eficienta.

Pentru ca fiecare continut care te vizeaza sa fie realizat intr-un mod profesionist, se recomanda colaborarea cu o agentie specializata de PR care sa se ocupe in detaliu de gestionarea imaginii interne si externe pe toate planurile. In strategie se vor regasi, pe langa multe alte metode, si redactarea de comunicate de presa prin care sa poti transmite clar si concis orice informatie de mare importanta pentru brand.

De ce sa optezi pentru comunicate de presa in comunicarea cu publicul?

Cea mai eficienta metoda de creare a legaturilor dintre brand si institutiile media, comunicatele de presa, si-au castigat aprecierea prin numeroase avantaje pe care le poseda. Prin realizarea de comunicate de presa cu Tudor Communication vei avea parte de:

Control deplin asupra informatiilor transmise

Spre deosebire de stirile traditionale, in redactarea comunicatelor de presa nu va exista riscul ca informatia ta sa fie deformata. Mai exact, daca o stire, inainte de a fi publicata, suporta cosmetizare, in cazul comunicatelor de presa acest lucru nu va fi posibil, informatia ajungand exact asa cum iti doresti la public.

Evitarea riscurilor de a declansa neintelegeri

Dat fiind faptul ca brandul este cel care se ocupa, prin agentia de PR, de redactarea mesajului, grija la detalii si cunostintele vaste despre subiectul in cauza vor face ca mesajul sa aiba forma dorita, sa transmita informatia corecta si sa starneasca in public emotia vizata. Scad astfel sansele ca exprimarea, forma de distribuire sau alti factori externi sa altereze comunicare directa dintre brand si publicul sau tinta.

Comunicare mediata de o metoda formala

Daca pe canalele proprii brandului, comunicarea putea lua orice forma dorita, in cazul comunicatelor de presa se urmeaza anumite reguli de redactare si exprimare. Rezulta astfel un stil mult mai serios si formal care este mult mai potrivit in cazul transmiterii informatiilor de maxima importanta. Asadar si impactul generat va avea o mai mare amploare.

Vizibilitate crescuta

Dat fiind faptul ca acest tip de mesaj este special conceput pentru a fi transmis in media, vizibilitatea generata va fi mult mai mare decat in cazul unor mesaje comunicare pe canalele proprii. De aceea, comunicatele de presa sunt o metoda eficienta de comunicare in masa.

 

Tudor Communication detine toate instrumentele necesare pentru a putea redacta si transmite un astfel de document in asa fel incat sa genereze rezultatele dorite la scara larga, evitand riscurile.

Related Posts