Turta dulce de casa cu paducele, fara gluten

De Craciun ne place tuturor mirosul de scortisoara si portocale si pentru ca e momentul sa na rasfatam, iata si niste mici biscuiti de casa cu gust de turta dulce.

Ingrediente turta dulce de casa cu paducele, fara gluten

  • 300 g faina de migdale
  • 1 ou de tara sau bio
  • ghimbir pudra
  • scortisoara
  • anason stelat
  • coaja de portocala
  • paducele sau merisoare proaspete sau uscate
  • o lingura de unt bio sau ulei de cocos bio (si in plus pentru uns tava)
  • 2-3 pliculete de Stevia bio /sau sirop de artar bio /sau miere /sau /Sucanat sau /Eritritol

Se amesteca toate ingredientele si se fac bilute cu palmele umezite.

In varful fiecarei bilute se pune cate un fruct ales: paducele sau merisoare.

Se pun in tava unsa si se coc la foc mic – 100 C pentru cuptorul electric, fara a le lasa prea mult ca sa nu se rumeneasca.

Articole similare:

4 comments

  1. Catalina Calancea says:

    Daca din Stevia bio punem 2-3 pliculete, din ceilalti indulcitori punem cat? 2-3 linguri? lingurite? Multumesc frumos!

Leave a Reply