Salata de curcan

Salata de curcan e usor de mancat chiar si de cei mici. Castravetii murati in saramura sunt sanatosi, aducand cu ei beneficiile probioticelor din fermentare.

Ingrediente salata de curcan

  • 300g carne de curcan
  • 50g mazare
  • 3 morcovi
  • 2 castraveciori murati (saramura, nu otet)
  • 2 cartofi
  • 2 galbenusuri de ou (de tara sau bio)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Se fierb carnea de curcan, mazarea, cartofii, morcovii si ouale.

Se desareaza in apa castravetii murati si se taie cuburi.

Legumele fierte si carnea se taie cuburi mici.

Galbenusurile de ou se paseaza si se freaca puternic cu ulei de masline pana se obtine o pasta omogena. Pentru adulti se foloseste maioneza facuta dupa reteta clasica, cu galbenus crud.

Se amesteca toate ingredientele, iar salata se serveste rece.

Leave a Reply