facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Pateul de ciuperci este un preparat simplu. Pentru ca de fiecare data dupa ce facem ciuperci umplute la cuptor ne raman coditele, pateul poate fi o metoda eficienta de a le folosi, dar sepoate face si din ciuperci intregi

Ingrediente pate de ciuperci

  • coditele de la o caserola de ciuperci/ sau jumatate de caserola de ciuperci
  • un catel mic de usturoi
  • o felie mica de ceapa
  • oregano
  • busuioc
  • coriandru
  • o lingura de ulei de masline

Se curata bine ciupercile/coditele de ciuperci si se fierb. Se scurg de apa, si se paseaza cu blenderul impreuna cu celelalte ingrediente. Se serveste rece.

Be Sociable, Share!

Articole similare:

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Fii primul/prima care comenteaza