Misiune

Misiunea Bebster.ro este de a da o sursa de informatii actuala si de calitate parintilor care doresc sa isi creasca sanatos copiii. Familia este cel mai important lucru in viata si de aceea, sustinem tot ce are legatura cu o crestere sanatoasa a copiilor, un mediu familial bun, alegeri sanatoase, discutii, probleme si informatii despre copii si parinti. Ne plac alegerile naturale si bio (organice). Ne plac metodele noi de crestere si educatie ale copiilor si incercam sa le impletim cu cele traditionale. Informatia de pe Bebster.ro face referire la bebelusi, copii mai mari, prescolari, scolari, adolescenti, mamici, tatici, bunici si venim in intampinarea lor cu sfaturi si articole despre alimentatie sanatoasa, educatie, sanatate, dezvoltare si planificare familiala, legislatie, hobby-uri si multe altele.

Ne dorim o lume mai buna pentru noi si familiile noastre si credem ca se poate! Cu pasi marunti ne creem comunitatea noastra de viata sanatoasa, de parinti carora le pasa, unde va fi mai usor sa interactionam cu oameni care isi doresc aceleasi lucruri pentru familiile lor.

Daca iti place de noi si vrei sa ne sustii sau crezi ca informatiile gasite de tine aici pot fi de folos si altora, poti face trimitere catre noi din blog-ul sau site-ul tau. Tot ce trebuie sa faci e sa pui un link uneia dintre pozele de mai jos.


Leave a Reply