Lansare carte: Dieta Ketogenica

invitatie lansare dieta ketogenica margarit

Invitatie lansare carte: “Dieta Ketogenica – Solutia nutritionala in epilepsie si alte boli neurologice”

Pe 11 Decembrie, la Restaurantul Cervo, se lanseaza cartea “Dieta Ketogenica – Solutia nutritionala in epilepsie si boli neurologice” scrisa de ADER (Asociatia pentru Dravet si alte Epilepsii Rare) si Cristian Margarit (nutritie).

Initiativa acestei carti ii apartine Adelei Chirica, mama unui copil cu Dravet. Povestea, pe scurt, ar suna cam asa: “Fiul meu, Davis, sufera de Sindrom Dravet. Cand doctorii nu au mai avut solutii decât scheme de anticonvulsivante, care i-au produs hemoragie interna si insuficienta hepatica, am inceput dieta ketogenica. Aceasta a facut si face minuni pentru noi, zi de zi. Acum Davis este alt copil si a ramas doar cu 2 medicamente din 7. Retetele le veti gasi in cartea noastra “Dieta Ketogenica – Solutia nutrițională in epilepsie si boli neurologice”. Toate retetele NU conțin zahar, gluten si au un numar foarte scazut de carbohidrati si proteine. Multumim Cristian Margarit!”

dieta keto epilepsie

Cristi a scris partea de nutritie, Adela partea de retete si povesti de viata si mai exista si o parte scrisa de un psiholog colaborator ADER.Tot de curand, ADER a deschis Centru de zi “Exista Speranta”, primul centru din Romania de terapii zilnice sau individuale dedicat copiilor cu epilepsie!

Ii puteti ajuta cu donatii pe pagina www.dravet.ro, cumparand o bratara mov, dar si votand proiectul lor, Ateliere cu Fluturi.

fluturi mov

 

Invitatie eveniment cu intrare libera – colinde si prezentare de carte pentru copii

Iata ce am primit in Inbox de la o fost colega din scoala generala! Ea organizeaza acest eveniment, care se adreseaza copiilor de 6-14 ani.

Invitatie “Traditii si Obiceiuri Romanesti de Craciun” – Intrare libera

Vineri, 07 DECEMBRIE 2012 – ora 18.30 are loc evenimentul ‚‚Traditii si Obiceiuri Romanesti de Craciun’’ Editia a II-a, care se adreseaza in special copiilor de 6-14 ani.

In program:

  • Concert de colinde ’’ Poveste de Craciun’’sustinut de Grupul Coral SOUND – Dirijor Voicu Popescu: colinde romanesti si internaţionale. Globul pentru bradul de Craciun ascunde în interior doua mini CD-uri, care ii vor purta pe ascultatori spre descoperirea legaturii care exista intre colindele vechi, romanesti, ori ale minoritatilor conlocuitoare (sasesti, ucrainene, etc.) si colindele noi, care au patruns in spiritul noilor generatii.
  • Invitat special: Prof. Dr. Corneliu Ioan Bucur, autorul cartii ‘’Abecedar si Dictionar Etimologic’’

Unde are loc evenimentul ‚‚Traditii si Obiceiuri Romanesti de Craciun’’ Editia a II-a?

Evenimentul se desfasoara in Sala de concerte a Universitatii Populare ‘’Ioan I. Dalles’’ Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti (Piata Universitatii)

Intrarea este libera

(Datorită locurilor limitate, confirmarea participării se face la office@bonsiromania.ro, precizându-se numărul de persoane și un număr de telefon de contact.)

In cadrul evenimentului se poate achizitiona cartea prezentata.