Decoratiuni pentru Iarna si Craciun lucrate manual

Iata cateva idei pentru decoratiuni usor de facut pentru iarna sau pentru Craciun, adunate de pe mai multe bloguri. Ii puteti ruga pe cei mici sa va ajute. ­čÖé

 Decoratiune handmade pentru Craciun cu brad si citrice

Vei avea nevoie de lamai, portocale, cuisoare, crengute de brad, crengute de tuia si un suport de lemn, de tipul unei ladite.

sursa foto: mydesiredhome.com

Decoratiune handmade pentru Craciun din crengute si nasturi

Puteti decora un perete, o puteti agata lipi pe geam cu banda dublu-adeziva sau puteti face mai multe pentru a face o ghirlanda si a decora caloriferele sau semineul. Aveti nevoie de bete de lemn cat mai drepte, cateva crengute mici de brad, nasturi, ata de cusut, sfoara si lipici. Optional puteti folosi si un spray cu zapada artificiala pentru a decora unele crengute de brad.

sursa foto: littlethingsbringsmiles.com

Decoratiune cu brad si citrice nr.2

Inca o decoratiune frumoasa si usor de facut. Ai nevoie de un bol de sticla, portocale, lime, crengute de brad si macese sau merisoare. Daca nu gasesti macese sau merisoare, le poti inlocui cu margele pentru ornat bradul.

Decoratiune cu ghinde si conuri

Ghinde, conuri si culori acrilice pentru a face decoratiuni in ofrma de copii colindatori.

sursa foto: craftjr.com

Brad din bete si sfoara

Asezati betele in ordine si legatile strans cu sfoara. Ornati bradul cu luminite, globuri sau ca in poza, cu ciucuri (canafi).

sursa foto: laloleblog.com

 

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Articole similare:

2 comments

Leave a Reply